РАКИЈА С ЛИНЦУРОМ Линцура је једна од наших најважнијих планинских лековитих биљака, која има…
Технологија прераде
-
- Технологија прераде
Да ли сте скоро куповали ципирипи крем? Проверите датум и видите да ли сте купили ове серије!
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffКомпанија Нестле Адриатиц саопштила је данас да је после приговора потрошача поводом присуства комадића…
- Технологија прераде
Технологија производње ракије од кајсије – савети
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffРакије од кајсије и брескве су ракије најфинијих арома и одликују се посебном мекоћом.…
-
Око 7–10 % годишњег рода бресака, који се углавном не искористи, применом добре технологије…
- Технологија прераде
Ракија од јабуке – технологија производње и савети
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffТехнолошки поступак справљања ракије од јабука обухвата следеће операције:– прање плодова – уситњавање или…
- Технологија прераде
Како се добија најквалитетнија ракија од крушке?
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffНајквалитетнија ракија крушковача добија се од сорте виљамовка, која сазрева крајем августа месеца. У…
-
Од сорти грожђа са високим садржајем укупних киселина, као што су мускат хамбург, јулски…
-
Редовном контролом у магацину произвођача, који послује у оквиру групације Сwисслион-Таково, инспектори су установили…
-
При ферментацији кљука, начине се случајни пропусти који доносе многобројне мане и лош квалитет…
- Технологија прераде
Агробизнис магазин пронашао 25 милиона франака у пећини!
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffЕкипа Агробизнис магазина била је у прилици да се нађе у једној од највреднијих…