Francuska kompanija Smurfit Kappa’s Vitop jedan je od vodećih proizvođača slavina i konektora koji…
Технологија прераде
-
- Технологија прераде
Ovu namirnicu jedemo još od 3000. godine pre Hrista. Koji je vaš tip belog mrsa?
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffIstorija sira duga je oko 7.000 godina, azasluga za njegov nastanak pripisan je arapskim…
-
BAČVE su hrastova burad većih dimenzija od 1000l i više, a često su zapremine…
-
U Čačku je održana sedma smotra najbolje srpske šljivovice, a proglašena je najbolja prepečenica…
- Технологија прераде
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović otvorio fabriku sladoleda
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffFabrika sladoleda Froneri Adriatic otvorena je danas u Staroj Pazovi, u nju je uloženo…
- Технологија прераде
Peglana kobasica od konjskog mesa – novi specijalitet sa juga
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffPiroćanci najavljuju novu proizvodnju čuvenog specijaliteta. PIROTSKA „peglana“ kobasica, ili kako je Piroćanci od…
-
ŠID: Prošle nedelje je direktor turske Uprave za kontrolu mesa i mleka sa svojim…
- Технологија прераде
Да ли сте пили некада плаво вино? Наранџасто? Још много промена се дешава на тржишту!
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffВино је једно од најпопуларнијих алкохолних пића у људској историји, које се сматра једним…
- Технологија прераде
Како се прави домаћа нутела од наших најбољих куварица рецепт за крај поста!
Аутор: dzonioffАутор: dzonioff– 1 литар млека – 200 гр квалитетног путера (маслаца) – 6 кашика брашна…
- Технологија прераде
Холанђани се спремају за производњу сира у Гучи?
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffПредставници холандске фирме МААЗ Даирy Фоодс (MAAZ Dairy Foods) посетили су Млекару Валлетта у Вучковици,…