• О нама
  • Контакт
  • Партнери
  • Корисни линкови
  • Импресум
Agropress
  • Почетна
  • Рубрике
    • Биљна производња
      • Ратарство и повртарство
      • Воћарство и виноградарство
      • Индустријско биље
      • Хортикултура
      • Зачинско и лековито биље
      • Шумарство
      • Заштита биља
    • Сточарство
      • Говедарство
      • Свињарство
      • Овчарство
      • Козарство
      • Живинарство
      • Пчеларство
      • Ситне животиње
      • Ветерина
    • Органска пољопривреда
    • Пољопривредна механизација
      • Лака
      • Тешка
      • Прикључне машине
    • Агроекологија и заштита животне средине
      • Обновљиви извори енергије (ОИЕ)
      • Екологија земљишта
      • Екологија вода
    • Агроекономија
      • Финансије
      • Аграрни буџет
      • Осигурање
      • Тржиште
    • Технологија прераде
    • Сеоски туризам и рурални развој
    • Здравље
  • ЕУ фондови
    • ИПА
    • ИПАРД
    • Остали фондови
  • Међународна сарадња
    • ЕНАЈ
    • ИФАЈ
  • Медији
  • Пројекти
    • Жене у агробизнису
    • Национална конференција
    • Награде и признања
    • Рекордери
  • Галерија
    • Видео галерија
  • Задругарство
Категорија:

Технологија прераде

  • АктуелноВоћарство и виноградарствоТехнологија прераде

    Ракија фест спаја традицију и извозни потенцијал

    Аутор: Gdjakovic 8. мај 2025.
    Аутор: Gdjakovic 8. мај 2025.

    Привредна комора Србије позива све љубитеље ракије и домаћих производа да посете Београдски ракија …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • Технологија прераде

    Да ли знате која је разлика између качкаваља и траписта?

    Аутор: draganadpetrovic 1. мај 2025.
    Аутор: draganadpetrovic 1. мај 2025.

    Већина људи сматра да су качкаваљ и трапист исти сир а да разлике између …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • АктуелноТехнологија прераде

    Контрола на тањиру: Шта ће надзор над храном донети у 2025?

    Аутор: Gdjakovic 16. април 2025.
    Аутор: Gdjakovic 16. април 2025.

    У свету у којем се све чешће питање „шта једемо“ претвара у питање „колико …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • Сеоски туризам и рурални развојСточарствоТехнологија прераде

    ДОКАЗАНО: Сир може да сачува памћење

    Аутор: Gdjakovic 15. април 2025.
    Аутор: Gdjakovic 15. април 2025.

    Научници доказују: ферментисани млечни производи могу успорити когнитивно пропадање и смањити ризик од деменције …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • Сеоски туризам и рурални развојТехнологија прераде

    Паштета у тесту – краљевски деликатес који осваја гурмане широм света

    Аутор: Gdjakovic 30. март 2025.
    Аутор: Gdjakovic 30. март 2025.

    На једној од најпрестижнијих пијаца у Женеви, међу разноврсним специјалитетима, пажњу посетилаца привлачи импресивна …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • СвињарствоТехнологија прераде

    Свињске уши као деликатес у срцу Европе

    Аутор: Gdjakovic 24. март 2025.
    Аутор: Gdjakovic 24. март 2025.

    На први поглед, можда не делује као врхунски специјалитет, али у француској и швајцарској …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • СточарствоТехнологија прераде

    Од млека до сладоледа – италијански модел успеха

    Аутор: Gdjakovic 2. март 2025.
    Аутор: Gdjakovic 2. март 2025.

    Од мале занатске производње до велике приче о успеху Браћа Паоло и Марко Лопатријело …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • Технологија прерадеТржиште

    Који сиреви се највише производе и једу у Србији?

    Аутор: draganadpetrovic 22. фебруар 2025.
    Аутор: draganadpetrovic 22. фебруар 2025.

    Историја сира дуга је око 7000 година, а заслуга за његов настанак приписан је …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • АктуелноТехнологија прераде

    Колико је безбедна наша храна? Српска соја не пролази контролу у ЕУ!

    Аутор: Gdjakovic 6. фебруар 2025.
    Аутор: Gdjakovic 6. фебруар 2025.

    Безбедност хране је једно од кључних питања данашњице, а њена контрола постаје све сложенија …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • Технологија прераде

    Чачанска шљивовица „даје снагу, ал’ одузима памет!“

    Аутор: draganadpetrovic 1. јануар 2025.
    Аутор: draganadpetrovic 1. јануар 2025.

    Ракија шљивовица уписана је на Репрезентативну листу нематеријалног културног наслеђа човечанства Унеска као елемент …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 38

Претрага

Пратите нас на друштвеним мрежама

Facebook Twitter Instagram Youtube

© 2021 Agropress - Udruženje novinara za poljoprivredu. Sva prava zadržana. - Izrada web stranice TeachR

ЕТНОСРБ – Место Српске традиције, културе и обичаја

Сазнај више

Agropress
  • Почетна
  • Рубрике
    • Биљна производња
      • Ратарство и повртарство
      • Воћарство и виноградарство
      • Индустријско биље
      • Хортикултура
      • Зачинско и лековито биље
      • Шумарство
      • Заштита биља
    • Сточарство
      • Говедарство
      • Свињарство
      • Овчарство
      • Козарство
      • Живинарство
      • Пчеларство
      • Ситне животиње
      • Ветерина
    • Органска пољопривреда
    • Пољопривредна механизација
      • Лака
      • Тешка
      • Прикључне машине
    • Агроекологија и заштита животне средине
      • Обновљиви извори енергије (ОИЕ)
      • Екологија земљишта
      • Екологија вода
    • Агроекономија
      • Финансије
      • Аграрни буџет
      • Осигурање
      • Тржиште
    • Технологија прераде
    • Сеоски туризам и рурални развој
    • Здравље
  • ЕУ фондови
    • ИПА
    • ИПАРД
    • Остали фондови
  • Међународна сарадња
    • ЕНАЈ
    • ИФАЈ
  • Медији
  • Пројекти
    • Жене у агробизнису
    • Национална конференција
    • Награде и признања
    • Рекордери
  • Галерија
    • Видео галерија
  • Задругарство
Agropress
  • Почетна
  • Рубрике
    • Биљна производња
      • Ратарство и повртарство
      • Воћарство и виноградарство
      • Индустријско биље
      • Хортикултура
      • Зачинско и лековито биље
      • Шумарство
      • Заштита биља
    • Сточарство
      • Говедарство
      • Свињарство
      • Овчарство
      • Козарство
      • Живинарство
      • Пчеларство
      • Ситне животиње
      • Ветерина
    • Органска пољопривреда
    • Пољопривредна механизација
      • Лака
      • Тешка
      • Прикључне машине
    • Агроекологија и заштита животне средине
      • Обновљиви извори енергије (ОИЕ)
      • Екологија земљишта
      • Екологија вода
    • Агроекономија
      • Финансије
      • Аграрни буџет
      • Осигурање
      • Тржиште
    • Технологија прераде
    • Сеоски туризам и рурални развој
    • Здравље
  • ЕУ фондови
    • ИПА
    • ИПАРД
    • Остали фондови
  • Међународна сарадња
    • ЕНАЈ
    • ИФАЈ
  • Медији
  • Пројекти
    • Жене у агробизнису
    • Национална конференција
    • Награде и признања
    • Рекордери
  • Галерија
    • Видео галерија
  • Задругарство
© 2021 Agropress - Udruženje novinara za poljoprivredu. Sva prava zadržana. - Izrada web stranice TeachR