Стручњак за храну и одрживост Алесандро Витале поделио је генијалан начин како да искористите …
Технологија прераде
-
- СточарствоТехнологија прераде
Прерада свињског меса у породичном газдинству Јовановића
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicПољопривреда обухвата многе аспекте, а један од њих је прерађивачка индустрија која се базира …
- Технологија прераде
Зашто је тежак извоз српске ракије у иностранство?
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicрви писани подаци о производњи шљивовице могу се наћи у Душановом законику, али то …
- АгроекономијаТехнологија прераде
Атлантик Група под ударом због небезбедних производа: Повлачење паштета, ајвара и слаткиша
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicКомпанија Атлантик Група, која стоји иза препознатљивих брендова као што су Аргета и Бакина …
-
У свијету су ракије од грожђа изузетно цијењене и заузимају посебно мјесто. Нека од …
- ГоведарствоТехнологија прераде
Симбол Италије и агро бренда слави 90 година
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicПармиђано Ређано, најпознатији италијански сир на свету, недавно је прославио свој 90. рођендан. Тајна …
- Технологија прераде
Рањуша и трновача – старе сорте шљива за врхунску ракију
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicМилан Вучићевић је један од свега десетак воћара из ужичког краја који су се …
- Сеоски туризам и рурални развојТехнологија прераде
Фестивал зимнице: Кисело грожђе, слатко од сувих шљива и бројне ђаконије
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicПетнаести фестивал зимнице, који је ове године одржан као дводневна манифестација, окупио је преко …
- Ратарство и повртарствоТехнологија прераде
Чак и уље може да поквари зимницу, ево седам савета за успех!
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicШиром Србије шири се мирис печене паприке. Ево неколико савета и утисака са терена. …
-
Колутови пармезана складиште се у климатизованим трезорима док мали произвођачи не исплате позајмицу Можда …