За сточаре Ресаве и Свилајнца у петак, 26.јануара 2018. године, је у Свилајнцу, свечано …
Технологија прераде
-
- Технологија прераде
Најчешћи пропусти код производње вина у домаћинству
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffДобро неговано и здраво вино је бистро, допадљиве боје и пријатног укуса и мириса. …
-
Домаћини савете својих старијих укућана, како на најбољи начин саламурити и сушити месо, чувају …
- Технологија прераде
Да ли ће прописи спречити продају домаће ракије?
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffДржава провлачи произвођаче ракија кроз густо сито. Према изменама Правилника о садржини, врсти података …
-
Шљивовица се може сматрати нашим националним пићем. У воћарству Србије шљива заузима прво место, …
-
Авио-компанија „WиззАир” уврстила је на својим летовима из Београда и ка Београду у своју …
-
На Сајму Етно хране и пића, упознали смо Милоша Тодоровића и његову супругу Бојану, …
- Технологија прераде
U srcu Beograda otvaranje akademije za svetski specijalitet poreklom iz Italije!
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffNapuljska pizza u srcu Beograda – Uskoro u Beogradu otvaranje pizza akademije U okviru …
- Технологија прераде
Promocija srpske kobasice na Sajmu etno hrane i pića
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffTokom promocije koja će trajati od 12.00 do 14.00 časova na štandu Grada Beograda, …
- Технологија прераде
Tehnologija proizvodnje rakije od jagodastog voća – saveti
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffJagode ne sadrže veliku količinu šećera (tek 4–7 %), ali daju rakiju raskošne arome. …


