• О нама
  • Контакт
  • Партнери
  • Корисни линкови
  • Импресум
Agropress
  • Почетна
  • Рубрике
    • Биљна производња
      • Ратарство и повртарство
      • Воћарство и виноградарство
      • Индустријско биље
      • Хортикултура
      • Зачинско и лековито биље
      • Шумарство
      • Заштита биља
    • Сточарство
      • Говедарство
      • Свињарство
      • Овчарство
      • Козарство
      • Живинарство
      • Пчеларство
      • Ситне животиње
      • Ветерина
    • Органска пољопривреда
    • Пољопривредна механизација
      • Лака
      • Тешка
      • Прикључне машине
    • Агроекологија и заштита животне средине
      • Обновљиви извори енергије (ОИЕ)
      • Екологија земљишта
      • Екологија вода
    • Агроекономија
      • Финансије
      • Аграрни буџет
      • Осигурање
      • Тржиште
    • Технологија прераде
    • Сеоски туризам и рурални развој
    • Здравље
  • ЕУ фондови
    • ИПА
    • ИПАРД
    • Остали фондови
  • Међународна сарадња
    • ЕНАЈ
    • ИФАЈ
  • Медији
  • Пројекти
    • Жене у агробизнису
    • Национална конференција
    • Награде и признања
    • Рекордери
  • Галерија
    • Видео галерија
  • Задругарство
Категорија:

Технологија прераде

  • Технологија прераде

    Отоврена нова кланица – инвестиција локалне самоуправе и привредника

    Аутор: dzonioff 29. јануар 2018.
    Аутор: dzonioff 29. јануар 2018.

    За сточаре Ресаве и Свилајнца у петак, 26.јануара 2018. године, је у Свилајнцу, свечано …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • Технологија прераде

    Најчешћи пропусти код производње вина у домаћинству

    Аутор: dzonioff 29. децембар 2017.
    Аутор: dzonioff 29. децембар 2017.

    Добро неговано и здраво вино је бистро, допадљиве боје и пријатног укуса и мириса. …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • Технологија прераде

    Стари традиционални начини за сушење меса

    Аутор: dzonioff 14. децембар 2017.
    Аутор: dzonioff 14. децембар 2017.

    Домаћини савете својих старијих укућана, како на најбољи начин саламурити и сушити месо, чувају …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • Технологија прераде

    Да ли ће прописи спречити продају домаће ракије?

    Аутор: dzonioff 13. децембар 2017.
    Аутор: dzonioff 13. децембар 2017.

    Држава провлачи произвођаче ракија кроз густо сито. Према изменама Правилника о садржини, врсти података …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • Технологија прераде

    Производња квалитетне шљивовице – савети

    Аутор: dzonioff 28. новембар 2017.
    Аутор: dzonioff 28. новембар 2017.

    Шљивовица се може сматрати нашим националним пићем. У воћарству Србије шљива заузима прво место, …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • Технологија прераде

    Нудле из Руме на летовима WИЗЗАИР-а

    Аутор: dzonioff 28. новембар 2017.
    Аутор: dzonioff 28. новембар 2017.

    Авио-компанија „WиззАир” уврстила је на својим летовима из Београда и ка Београду у своју …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • Технологија прераде

    Фарма срећних коза и укусних сирева

    Аутор: dzonioff 23. новембар 2017.
    Аутор: dzonioff 23. новембар 2017.

    На Сајму Етно хране и пића, упознали смо Милоша Тодоровића и његову супругу Бојану, …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • Технологија прераде

    U srcu Beograda otvaranje akademije za svetski specijalitet poreklom iz Italije!

    Аутор: dzonioff 23. новембар 2017.
    Аутор: dzonioff 23. новембар 2017.

    Napuljska  pizza u srcu Beograda – Uskoro u Beogradu otvaranje pizza akademije U okviru …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • Технологија прераде

    Promocija srpske kobasice na Sajmu etno hrane i pića

    Аутор: dzonioff 23. новембар 2017.
    Аутор: dzonioff 23. новембар 2017.

    Tokom promocije koja će trajati od 12.00 do 14.00 časova na štandu Grada Beograda, …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • Технологија прераде

    Tehnologija proizvodnje rakije od jagodastog voća – saveti

    Аутор: dzonioff 14. новембар 2017.
    Аутор: dzonioff 14. новембар 2017.

    Jagode ne sadrže veliku količinu šećera (tek 4–7 %), ali daju rakiju raskošne arome. …

    Прочитајте више
    1 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • 1
  • …
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39

Претрага

Пратите нас на друштвеним мрежама

Facebook Twitter Instagram Youtube

© 2021 Agropress - Udruženje novinara za poljoprivredu. Sva prava zadržana. - Izrada web stranice TeachR

Придружите се нашој Вибер заједници

Вибер заједница

ЕТНОСРБ – Место Српске традиције, културе и обичаја

Сазнај више

Agropress
  • Почетна
  • Рубрике
    • Биљна производња
      • Ратарство и повртарство
      • Воћарство и виноградарство
      • Индустријско биље
      • Хортикултура
      • Зачинско и лековито биље
      • Шумарство
      • Заштита биља
    • Сточарство
      • Говедарство
      • Свињарство
      • Овчарство
      • Козарство
      • Живинарство
      • Пчеларство
      • Ситне животиње
      • Ветерина
    • Органска пољопривреда
    • Пољопривредна механизација
      • Лака
      • Тешка
      • Прикључне машине
    • Агроекологија и заштита животне средине
      • Обновљиви извори енергије (ОИЕ)
      • Екологија земљишта
      • Екологија вода
    • Агроекономија
      • Финансије
      • Аграрни буџет
      • Осигурање
      • Тржиште
    • Технологија прераде
    • Сеоски туризам и рурални развој
    • Здравље
  • ЕУ фондови
    • ИПА
    • ИПАРД
    • Остали фондови
  • Међународна сарадња
    • ЕНАЈ
    • ИФАЈ
  • Медији
  • Пројекти
    • Жене у агробизнису
    • Национална конференција
    • Награде и признања
    • Рекордери
  • Галерија
    • Видео галерија
  • Задругарство
Agropress
  • Почетна
  • Рубрике
    • Биљна производња
      • Ратарство и повртарство
      • Воћарство и виноградарство
      • Индустријско биље
      • Хортикултура
      • Зачинско и лековито биље
      • Шумарство
      • Заштита биља
    • Сточарство
      • Говедарство
      • Свињарство
      • Овчарство
      • Козарство
      • Живинарство
      • Пчеларство
      • Ситне животиње
      • Ветерина
    • Органска пољопривреда
    • Пољопривредна механизација
      • Лака
      • Тешка
      • Прикључне машине
    • Агроекологија и заштита животне средине
      • Обновљиви извори енергије (ОИЕ)
      • Екологија земљишта
      • Екологија вода
    • Агроекономија
      • Финансије
      • Аграрни буџет
      • Осигурање
      • Тржиште
    • Технологија прераде
    • Сеоски туризам и рурални развој
    • Здравље
  • ЕУ фондови
    • ИПА
    • ИПАРД
    • Остали фондови
  • Међународна сарадња
    • ЕНАЈ
    • ИФАЈ
  • Медији
  • Пројекти
    • Жене у агробизнису
    • Национална конференција
    • Награде и признања
    • Рекордери
  • Галерија
    • Видео галерија
  • Задругарство
© 2021 Agropress - Udruženje novinara za poljoprivredu. Sva prava zadržana. - Izrada web stranice TeachR