Иако је свака кућа у Србији у свом дворишту имала воћку, најчешће јабуку, крушку…
Технологија прераде
-
- Технологија прерадеТржиште
Географско порекло донело име али и још много тога
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicОва година није добра ни за производњу поврћа, што нам сигнализирају тренутне цене актуелне…
- Технологија прераде
Где су најбоље цене поврћа за зимницу?
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicСезона припреме зимнице и даље траје, па грађани на пијацама бирају најквалитетније поврће које…
- Технологија прераде
Суве шљиве из Србије стигле до Јужне Америке
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicНа светском тржишту је велика потражња за сувом шљивом, јер је нема довољно. Прерађивачи…
-
За воћаре ово је добра година – откупна цена малине била је висока а…
- АгроекономијаТехнологија прерадеТржиште
Домаћи произвођачи хране на престижној изложби у Келну
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicШирок асортиман производа из Србије почев од меда, џемова и слаткиша, преко сокова, вина…
- Технологија прераде
Отворена фабрика чоколаде у Новом Саду
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicФабрика чоколаде швајцарске компаније „Бери Калебо“ отворена је у Новом Саду, у присуству председника…
- Технологија прераде
ОД ПОЧЕТКA ДО КРАЈА – Сушени парадајз
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicПриче ОД ПОЧЕТКА ДО КРАЈА посветио сам парадајзу и то у сушеном облику. Наравно,…
- АгроекономијаОрганска пољопривредаСеоски туризам и рурални развојТехнологија прераде
Агро Белграде 2022. одржаће се од 27. до 29. јануара на Београдском сајму
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicРелативно нова манифестација из сектора пољопривреде поново се припрема за сам почетак наредне године.…
- Технологија прераде
Хоће ли бити пекмеза и ракије ове године?
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicПОТРАЖЊА за шљивом не јењава, иако је њена цена на зеленим пијацама за 30…