У Сурчину се планира градња новог погона компаније „Нестле” у Србији, који ће имати…
Технологија прераде
-
- Технологија прерадеТржиште
Држава реаговала и ограничила цену хлеба
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicВлада Србије донела је Уредбу о максималној малопродајној цени хлеба од брашна типа-500 познатог…
- АгроекономијаТехнологија прераде
12. Балкански фестивал сира оправдао сва очекивања
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicДводневни фестивал сирева Балкана који се јуче и данас одржава у београдском Дому омладине…
- ОвчарствоСточарствоТехнологија прераде
Овчари одлучни да ставе тачку на проблеме
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicУдружење одгајивача оваца Србије покренуло је акцију прикупљања донација како би се до краја…
- СточарствоТехнологија прераде
Месо се бира по дебљини новчаника
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicKупце не брине само цена, него и квалитет меса. У ветеринарској инспекцији кажу да…
- Технологија прераде
Фестивал сирева Балкана 6. и 7. новембра у Дому омладине Београда
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicУ Дому омладине Београда 6. и 7. новембра биће одржана 12. изложба аутохтоних сирева…
- Технологија прераде
Какво је месо у пљескавицама и ћевапима?
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicНА српском тржишту, што у продавницама, што у објектима брзе хране, често се у…
- АгроекономијаТехнологија прераде
Зашто касни заштита порекла српских традиционалних прехрамбених производа
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicБЕЗ Закона о шемама квалитета за пољопривредне и прехрамбене артикле нема ни заштите српских…
- Технологија прераде
Шљивовица без конкуренције:Расте производња јаких алкохолних пића
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicПроизводња јаких алкохолних пића у Србији у последњих пет година расте по стопи већој…
- АгроекономијаТехнологија прераде
Имамо најскупљу сланину у региону
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicПАНЧЕТА у трговинским ланцима у Београду има највишу цену у поређењу са земљама у…