Извоз ракије из Србије расте из године у годину, и процењује се да је …
Технологија прераде
-
- Технологија прераде
Ракија је све уноснији бизнис, улажу се милиони
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicСа развојем дестилерија за производњу воћних ракија упослили смо домаћу машинску индустрију, домаће воћарство …
- АктуелноТехнологија прераде
Све више вина с повећаним процентом алкохола
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicОд ове године на етикети истакнутој на боци вина једна од обавезних информација јесте …
- Технологија прераде
Кад Српкиња и Италијан праве сиреве у Шумадији, то изгледа овако
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicУ Орашцу код Аранђеловца, Тања Сарамандић и њен супруг Италијан Кристијан Џелпи, производе италијанске …
- СточарствоТехнологија прераде
Како се контролише млеко и шта се дешава ако се налази разликују?
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicМинистарство пољопривреде позвало је недавно пољопривреднике који се баве производњом млека а желе да …
- АктуелноТехнологија прераде
Ствар је јасна: Обрни окрени трговци увек у плусу
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicРазлог за раст цена хлеба у претходном периоду било је поскупљење сировина и енергије. …
- АгроекономијаТехнологија прераде
Српска шљивовица продата по вртоглавој цени на аукцији
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicДестилерија „Емперус“ код Раче крагујевачке проглашена је за трећу најмодернију дестилерију на свету док …
- Технологија прерадеТржиште
Сазнајемо! Шта је контролисала инспекција и колико је пронађено неправилности у раду са храном биљног порекла
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicОдељење пољопривредне инспекције за безбедност хране биљног порекла обавља послове инспекцијског надзора над применом …
- Воћарство и виноградарствоТехнологија прераде
Вино је његова судбина, а од судбине се не може побећи
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicОдавнина је Александровачка Жупа позната по добром вину, квалитеном грожђу и вредним домаћинима. Бог …
- Технологија прераде
Отворена фабрика хране за оне који цене природу али и желе посебне укусе
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicПотрошачи настављају да бирају храну која је добра за њих као и за планету. …