Здрава исхрана готово да је постала опсесија у данашње време. Сви се труде да…
Технологија прераде
-
- Воћарство и виноградарствоТехнологија прераде
Конзерве мењају флаше за вино, јерес или паметан избор
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicЗа познаваоце вина јерес, за животну средину добра вест – британски ланац супермаркета Waitrose…
- Жене у агробизнисуТехнологија прераде
Укуси природе из Вранеша
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicПоследњих година евидентан је повратак природи која савременом човеку нуди највредније дарове. Од пролећа…
- Технологија прераде
Пецкана љута бабурица јединствена на тржишту
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicЗимница је један од најстаријих начина конзервисања хране који омогућава да се хранљива својства…
- Воћарство и виноградарствоТехнологија прераде
Како добро зарадити на вишњама: Ово су неки од предлога
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicАутохтоне (домаће старе) сорте воћа, поврћа и житарица адаптирале су се на земјлишта, климу…
- Воћарство и виноградарствоТехнологија прераде
Тржиште шампањца вредно шест милијарди евра
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicПрема најновијим подацима глобална продаја шампањца у свету први пут премашила је прошле године…
- Воћарство и виноградарствоТехнологија прераде
Зашто „мали“ виноградари продају засаде?
Аутор: GdjakovicАутор: Gdjakovic„Виноград на продају код Сремских Карловаца. Засађен 2012. године и у пуном је роду.…
- Воћарство и виноградарствоТехнологија прераде
Виногради, вино и уживање у винарији Грабак
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicАко долазите у Врњачку Бању, краљицу бањског туризма наша је препорука да обавезно посетите…
- Воћарство и виноградарствоТехнологија прераде
Сајам у Дизелдорфу по први пут ће представити безалкохолна вина
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicВина без алкохола, као и она са ниским садржајем алкохола, по први пут ће…
- Воћарство и виноградарствоТехнологија прераде
Како су Шпанци вишак јабука претворили у вино и уносан бизнис
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicСрбија је са више од 28.000 хектара и просечном годишњом производњом од 500.000 тона…