Није само Херцеговина погодно тло за виноградарство. У остатку Српске, гђе влада континентална клима, …
Технологија прераде
-
- Технологија прераде
Драган открио тајну сушења „адидас сланине“
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicВлашки крај је изузетно повољно поднебље за сушење и димљење меса. Руже ветрова долазе …
- Воћарство и виноградарствоТехнологија прераде
Како зарадити на бресквама чак и са мало стабала
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicОСНОВНА СТВАР КОД СВИХ ПРОИЗВОЂАЧА КОЈИ ИМАЈУ МАЊЕ ПАРЦЕЛЕ ЈЕСТЕ ДА НЕ ПРОДАЈУ СИРОВИНЕ …
-
Српска трпеза не може се замислити без сланине. Свежа, осушена, димљена даје посебан укус …
- ОвчарствоТехнологија прераде
Деликатес без премца, а прави се у Србији
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicРецепт из Италије али по нашој идеји, то је на свом домаћинству у Доњој …
- Технологија прераде
Савети: Како да сачувате сир у фрижидеру а како и замрзивачу
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicТреба ли замрзавати сир и шта је важно знати? Одговор зависи од врсте сира, …
- Технологија прераде
Стиже невероватна помоћ за оне који производе ракију и другу жестину
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicВештачки нос који су још 2008. изумели истраживачи Института за технологију из Масачусетса данас …
- Технологија прераде
Ракија од дуња- дуњевача, како се припрема и када је спремна за конзумацију
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicЈедан од лепших мириса с`јесени који се шири је ароматичан мирис дуња. А дуње …
- ЗдрављеТехнологија прераде
Велико истраживање о млеку, биљно не може бити замена за кравље
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicПоследњих година у експанзији здравог начина живота, а посебно веганства све су популарнија биљна …
- Технологија прерадеТржиште
За суво месо до 10000 динара за килограм, ево зашто и где се може набавити
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicПОЈЕДИНА српска храна могла би да се нађе у Гинисовој књизи рекорда, првенствено по …