ЈАГОДЕ ЛЕКОВИТЕ ОД КОРЕНА ДО ПЛОДА Чувају срце и умањују бол Сочне, црвене и…
Технологија прераде
-
- Воћарство и виноградарствоТехнологија прераде
Дуња све популарнија, а од ње се прави чак и СИР!
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicКраљица која лечи и чува здравље – Дуња (lat. Cydonia oblonga), је воће из…
- СточарствоТехнологија прераде
Пољопривреднике брине афлатоксин – добили су одмах резултате
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicВАЉЕВО – Удружење новинара за пољопривреду АГРОПРЕСС и ProGnosisBioteh у Средњој пољопривредној школи у…
- СточарствоТехнологија прераде
Нећете веровати колико производа и шта све добијамо од сурутке
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicСурутка – пратећи производ који настаје при производњи сира и казеина је један од…
- Заштита биљаТехнологија прераде
Да ли су заиста ставили ове инсекте у чоколаду?
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicИнсекти који припадају реду Хомоптера су једна од економски најзначајнијих група штетних инсеката. У…
- АгроекономијаТехнологија прераде
Бахати произвођачи сада смањили и грамажу смрзнутог поврћа!
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicВећ смо навикли да су нам чоколаде тање и да у паковању имамо мање…
- Воћарство и виноградарствоТехнологија прераде
Усвојена је измена правилника за подстицаје за вино и ракију
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicПРАВИЛНИК О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ПРАВИЛНИКА О ПОДСТИЦАЈИМА ПРОГРАМИМА ЗА ИНВЕСТИЦИЈЕ У ПОЉОПРИВРЕДИ ЗА…
- СточарствоТехнологија прерадеТржиште
Потрошено 11 милиона евра и 15 година али није у функцији сточара и потрошача
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicМНОГО пута отварана је Национална лабораторија за испитивање и контролу квалитета млека, али фактички…
-
Погачица 80 динара, проја 70 – како пекари оправдавају цену пецива Пшеница је лоше…
- Биљна производњаТехнологија прераде
Мали водич кроз врсте и типове брашна
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicПроизводња брашна и хлеба, као најважније намирнице од житарица, старе су готово колико и…