Обележавање меса ознаком „Пореклом из Србије“ је добра идеја, али за опоравак сточарства треба…
Сеоски туризам и рурални развој
-
- АгроекономијаВоћарство и виноградарствоСеоски туризам и рурални развој
Млади произвођач воћа и врхунски трубач
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicКАДА труба засвира у купињаку, међу шљивама, јабукама и крушкама, док се коси, копа…
- Сеоски туризам и рурални развој
Ова села сте пропустили за данас, али треба их посетити и уживати
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicУ питању је нешто слично, али ипак мало другачије. То је све популарнији спој…
- ОвчарствоСеоски туризам и рурални развој
Позната глумица има највеће карачанско стадо у Србији
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicУ пољопривреди нема лажи, а у глуми – све је глума. Па кад останете…
- ПчеларствоСеоски туризам и рурални развој
У коју теглу би пре умочили прст или ову хваталицу меда?
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicХомоље је планинско-котлинска регија која се налази у источној Србији и која негује традицију…
- АгроекономијаСеоски туризам и рурални развојТржиште
КОНКУРС за све пољопривреднике – прерађиваче и произвођаче домаћих специјалитета
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicБројне су новине у нашој пољопривреди, а самим тим и пољопривредници другачије раде него…
- Аграрни буџетСеоски туризам и рурални развој
Уз помоћ саветодавне службе добили позамашне субвенције
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicРасађен динар у пољопривреди Топлице даје добре резултате, без обзира на то да ли…
- Сеоски туризам и рурални развој
Има много лепих села али као ово нема!
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicНа нешто више од сат времена вожње од Новог Сада, недалеко од Зрењанина и…
- Сеоски туризам и рурални развојТехнологија прераде
Мезе, закуска и предјело да ли знате која је разлика?
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicСрпску трпезу, поред одличних традиционалних домаћих јела, често краси и обичај да се прије…
- Сеоски туризам и рурални развој
Ово ће бити бренд региона кад је у питању храна
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicГацко има јединствен и карактеристичан начин производње кајмака који се конзумира широм Западног Балкана.…