Велико признање: Наш мед овенчан златом у Лондону

Аутор: draganadpetrovic
1,2K посета

Погон „Наш мед“ послао је багремов мед на чувено међународно такмичење LONDON HONEY AWARDS, можемо се похвалити да је освојио злато.

Добијено признање тим је веће јер је познато да је пашна сезона била лоша, мед тамније боје од просека, а на ово такмичење се шаље мед из комерцијалне производње, без икаквог „бирања“.
Квалитет меда је оцењивао интернационални жири, а осим квалитета самог меда процењивала се и амбалажа као важан део бренда.

Илустрација: Вредно признање за СПОС и српске пчеларе

Сврха такмичења је информисање произвођача меда, пчелара, прерађивача који легално дистрибуирају своје стандардизоване производе, како би се очувао и побољшао квалитет њихових брендираних артикала промовисањем висококвалитетних производа од меда у свим аспектима, као и спектру његове употребе и потрошње.

Илустрација: Квалитет је на првом месту у погону „Наш мед“

Лондонске награде за мед посебно оцењују дизајн амбалаже производа од меда, чиме како се каже на званичном сајту ове организације, подстичу дизајнери да подижу стандард амбалаже за производе од меда. Златна награда за „Наш мед“ обухватила је и овај аспект, а српски мед нашао се и на званичној страници чувеног међународног такмиченја у Лондону.

Како то изгледа можете видети на следећем линку: https://www.londonhoneyawards.com/awards-results-2021/nas-med/

Извор: https://spos.info/zlato-u-londonu-za-nas-med/ и Агробизнис магазин

Srodni tekstovi

Оставите коментар