Бесплатно излагање пчеларске опреме на Новосадском сајму

Аутор: draganadpetrovic
650 посета

СПОС и Погон ”Наш мед” у сарадњи са Новосадским сајмом, Београдским сајмом и Министарством пољопривреде, обезбедили су бесплатан изложбени простор на 89. Међународном пољопривредном сајму на Новосадском сајму, и 27. Међународном сајму хортикултуре и дарова природе на Београдском сајму, и позвали смо заинтересоване чланове СПОС-а да излажу на нашем штанду бесплатно. Сада позивамо и произвођаче габаритне пчеларске опреме да ако желе своје производе представе на нашем штанду у виду опреме – експоната.

На опреми се могу истакнути све генералије произвођача као и цена, по жељи произвођача.

Иначе. 89. Међународни сајам пољопривреде одржаће се од 21. до 27. маја 2022. године на Новосадском сајму. СПОС ће имати штанд од 40 квадратних метара у хали 23 у којој се сваке године излажу пчелињи производи, и моћи ће да прими неколико пчелара БЕСПЛАТНО, без икакве накнаде, који би изложили своје производе пчеларења. Штандови су обезбеђени бесплатно. Излагачи су дужни да излажу свих дана трајања сајма. Такође можемо примити произвођаче габаритне пчеларске опреме у виду експоната. Услов за произвођаче опреме је САМО ЈЕДАН: Да су излагали на 13. Државном пчеларском сајму.

Извор: https://spos.info/besplatno-izlaganje-za-proizvodjace-opreme-na-novosadskom-sajmu/

 

Сви заинтересовани пчелари чланови СПОС-а требају да своје интересовање за излагање на Пољопривредном сајму у Новом Саду пошаљу на spos.rs@gmail.com а остале информације можете добити телефоном сваког радног дана од 9 до 12 сати на телефоне 060/444-08-08 и 011/6128-071

Srodni tekstovi

Оставите коментар