НЛБ и Комерцијална банка уз мале локалне бизнисе

Аутор: Gdjakovic
424 посета

КОНКУРС #ОКВИРПОДРШКЕ ОТВОРЕН ЈОШ ЧЕТИРИ ДАНА

Предузетник сте, имате микро или мало предузец́е и желите да за Ваше производе чују купци у целој Србији? Једноставном пријавом за #ОквирПодршке пружа се прилика за бесплатну рекламу за развој малог бизниса!

Београд, 8. јун 2021 – За пријаву на конкурс #ОквирПодршке који су покренуле НЛБ и Комерцијална банка, чланице НЛБ Групе, а у оквиру којег мали локални бизниси имају могућност да добију бесплатну рекламу, остало је још свега 4 дана.

Пројекат #ОквирПодршке реализује се другу годину заредом са циљем пружања подршке и помоћи домаћој привреди на путу опоравка од последица изазваних пандемијом коронавируса. Банке ће кроз овај пројекат, заједно са својим медијским партнерима, пружити прилику малим привредницима да уз бесплатан огласни простор подигну видљивост својих производа и услуга и да дођу до што већег броја купаца широм Србије.

За одабране предузетнике и предузетнице, микро и мала предузећа и газдинства, без обзира на врсту делатности, обезбеђена је снажна подршка кроз огласе на билбордима, интернет претраживачима, најпосећенијим медијским порталима, као и на дигитал каналима банака.

Све што је потребно да кандидат уради за подношење пријаве јесте да најкасније до поноћи, 11. јуна попуни једноставан онлајн формулар на сајту НЛБ или Комерцијалне банке.

Пројекат #ОквирПодршке покренут је прошле године на нивоу целе НЛБ Групе, док је у Србији подржано укупно 30 малих привредника. НЛБ Банци ове године прикључила се и нова чланица Групе Комерцијална банка, а овим заједничким наступом планирана је још већа подршка овом сегменту привреде.

За додатне информације на тему пројекта #ОквирПодршке посетите сајтове и налоге НЛБ и Комерцијалне банке на друштвеним мрежама.

Srodni tekstovi

Оставите коментар