All Natural Foods

Аутор: dzonioff
461 посета

All Natural Foods je kompanija specijalizovana za preradu organskog voća bez korišćenja konzervansa ili aditiva bilo kakve vrste, sušenjem na vazduhu, kao i proizvodnju ćelijske vode iz voća.

  1. godine osnovali smo jedinstveno postrojenje za potpuno inovativan način sušenja voća. Naše voće je samo oprano, isečeno i osušeno. All Natural Foods je precizan u očuvanju bezbednosti svojih proizvoda. Tehnološki proces je kompatibilan sa standardima kvaliteta – IFS, kao i organskom sertifikacijom kontrolisanom i odobrenom od strane Ecocert sertifikacione kuće. U 2018. smo sertifikovani Demeter sertifikatom za biodinamički čips od jabuke i ćelijsku vodu od jabuke kao još jedan dokaz kvaliteta i potpunog odsustva bilo kakvih dodataka u našim proizvodima.

Naša linija proizvoda u kategoriji zdravi “snack”, pod brendom GiveMe3, prepoznata je kao jedinstvena, bez dodataka, visoko kvalitetna, koja je pogodna za organske, vegan i biodinamičke konzumente.

Pod brendom GiveMe3 predstavljamo organski zdrav program: Organski čips od slatke jabuke, Biodinamički čips od kisele jabuke, Organski čips od kruške, Voćne kuglice i Komadići sušenog voća pogodni za čaj ili kao dodatak zdravim obrocima.

Razvoj novih proizvoda je konstantna aktivnost kompanije – nova linija Wonders from Nature predstaviće kozmetičke i anti-aging proizvode.

Zvanična veb-stranica : https://www.allnaturalfoods-organic.com/

Srodni tekstovi

Оставите коментар