Пријавите се за бесплатан штанд на Сајму пољопривреде у Новом Саду

Аутор: Gdjakovic
369 посета

Позив за наступ на Пољопривредном сајму у Новом Саду од 21-27. маја 2022. године
14 март, 2022
У оквиру Пољопривредног сајма у Новом Саду који се одржава од 21- 27. маја 2022. године Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде у сарадњи са Сербиа Органиком организује Изложбу органских производа, производа са ознаком географског порекла, производа са ознаком српски квалитет и занатског пива, која ће се одржати у Хали 1а. Изложба органских производа се организује од 2011. године и има за циљ промовисање органских прозвода и произвођача широј јавности.

Произвођачи/предузећа и удружења произвођача имају могућност да без финансијске накнаде добију на коришћење изложбени простор за излагање и промоцију својих производа на изложби.

На излагачима је да сами организују уређење, односно бредирање штанда који добију на коришћење. и да обезбеде присуство својих представника на штанду током свих 7 дана трајања сајма.

Услов за бесплатно учешће органских произвођача/предузећа на поменутој изложби јесте да имају склопљен уговор са једном од овлашћених контролних организација и да за своје производе поседују важећи сертификат.

За излагање средства за заштититу и исхрану билља/оплемењивача земљишта услов је да се она налазе на Листи средстава за исхрану биља и оплемењивача земљишта и Листи средстава за заштиту биља која су дозвољена за употребу у органској производњи.

Број излагача је ограничен, па уколико сте заинтересовани, своје учешће на овој изложби можете да пријавите до 15. априла на имејл: office@serbiaorganica.org

Srodni tekstovi

Оставите коментар