Od septembra do novembra, jesenje berbe širom Srbije donose pregršt mirisnih i sočnih plodova…
Технологија прераде
-
-
Brojni stočari koji se bave proizvodnjom mleka i sireva, imaju svoje recepture za pravljenje…
- Технологија прераде
Da li će ova slavina biti uskoro na većini proizvoda? Možda budemo sipali jogurt pomoću nje?
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffFrancuska kompanija Smurfit Kappa’s Vitop jedan je od vodećih proizvođača slavina i konektora koji…
- Технологија прераде
Ovu namirnicu jedemo još od 3000. godine pre Hrista. Koji je vaš tip belog mrsa?
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffIstorija sira duga je oko 7.000 godina, azasluga za njegov nastanak pripisan je arapskim…
-
BAČVE su hrastova burad većih dimenzija od 1000l i više, a često su zapremine…
-
U Čačku je održana sedma smotra najbolje srpske šljivovice, a proglašena je najbolja prepečenica…
- Технологија прераде
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović otvorio fabriku sladoleda
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffFabrika sladoleda Froneri Adriatic otvorena je danas u Staroj Pazovi, u nju je uloženo…
- Технологија прераде
Peglana kobasica od konjskog mesa – novi specijalitet sa juga
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffPiroćanci najavljuju novu proizvodnju čuvenog specijaliteta. PIROTSKA „peglana“ kobasica, ili kako je Piroćanci od…
-
ŠID: Prošle nedelje je direktor turske Uprave za kontrolu mesa i mleka sa svojim…
- Технологија прераде
Да ли сте пили некада плаво вино? Наранџасто? Још много промена се дешава на тржишту!
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffВино је једно од најпопуларнијих алкохолних пића у људској историји, које се сматра једним…