Познато је да је стрес окидач за многе болести посебно за акутни инфаркт миокарда…
Технологија прераде
-
- АгроекономијаВоћарство и виноградарствоТехнологија прераде
ВИНАРИЈА „СТАТУС“ И ПОДРУМ МАЛЧА: Винска традиција нишког краја од римских времена до данас
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicУ источном делу нишке котлине и јужним обронцима Сврљишких планина са чаробним погледом на…
- АгроекономијаТехнологија прерадеТржиште
Инвестициона конференција на Еxpo 2020: Прехрамбена индустрија има највећи потенцијал за раст и развој
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicНа изложби Еxpo 2020 Дубаи у оквиру обележавања Националног дана и обележавања Дана државности…
- NekategorisanoАгроекономијаТехнологија прераде
Агробизнис магазин у Дубаију: Вино без алкохола и уникатни шарени сир (ФОТО)
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicЕкипа Агробизнис магазина борави на Gulfood сајму, који се одржава од 13. до 17.…
- АгроекономијаБиљна производњаТехнологија прераде
Српско воће, поврће, кондиторски производи за тржиште Емирата (ФОТО)
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicУједињени Арапски Емирати су велико, платежно јако тржиште, увозно оријентисано када је у питању…
- NekategorisanoСитне животињеТехнологија прераде
Зечетина – хранљиво и укусно месо богато протеинима
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicЗечетина је врста меса која је неправедно запостављена на нашим трпезама.Не тако давно ни…
- АгроекономијаГоведарствоТехнологија прераде
Нећете веровати али за овај домаћи сир постоји листа чекања
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicЗлатарски сир је производ са заштићеним именом географског порекла, а од скора и сертификован.…
- АгроекономијаТехнологија прерадеТржиште
Србија на сајму Продекспо: Руси траже нашу ракију, зимницу, сиреве…
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicНа међународном сајму прехрамбене индустрије „Продекспо 2022“ у Москви, 13 домаћих компанија представило је…
- Биљна производњаВоћарство и виноградарствоТехнологија прераде
Винска прича породице Пантић
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicВиноградарско подручје Трстеника одавно је познато као једно од најбољих у Србији. У свету…
- Технологија прерадеТржиштеФинансије
Може ли Србија међу најбоље или како од домаћег сира направити бренд
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicУ свету је добра храна високо цењена, нарочито ако је традиционална и аутохтона. Ми…