UniCredit Banka Srbije – субвенционисани кредити „Са нама убирате плодове рада“

Аутор: Gdjakovic
557 посета

„Са нама убирате плодове рада“

UniCredit Banka Srbije традиционално, и ове године учествује на 89. међународном Сајму пољопривреде у Новом Саду, под слоганом „Са нама убирате плодове рада“, на којем представља своју понуду кредита намењених, како за набавку пољопривредне механизације и опреме, тако и за све остале потребе пољопривредника. Колико је значајан сегмет пољопривреде за UniCredit Banka Srbije, који је истински партнер агро сектору Србије, показује чињеница да су увек на располагању агро стручњаци који разумеју потребе пољопривредника и који су увек ту баш тада када су им потребни.

UniCredit Banka Srbije нуди широку лепезу агро кредитних производа намењених за основна, обртна и трајно обртна средства, пољопривредну механизацију, куповину пољопривредног земљишта, као и кредите за куповину, изградњу и доградњу пољопривредних објеката. У зависности од потреба клијената, кредити се одобравају на период отплате до максимум 12 година, док отплата може бити у месечним, тромесечним и шестомесечним ануитетима, у складу са сезонским приливом прихода ове категорије клијената. За кредите чија је рочност 12 месеци могућа је отплата у једној рати на крају периода отплате.

Осим постојеће понуде, UniCredit Banka Србија у сарадњи са Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде одобрава Субвенционисане кредите из програма који су намењени регистрованим пољопривредним газдинствима. У питању су најповољнији динарски кредити на тржишту, а ова врста подстицаја омогућава регистрованим пољопривредним газдинствима олакшани приступ коришћењу кредита.

Максимални износ кредита за регистрована пољопривредна газдинства (физичка лица) је 6 милиона динара, док за правна лица и земљорадничке задруге тај износ може износити и до 18 милиона динара. У зависности од намене кредита, рок отплате може бити од једне до пет година уз могућност оплате у месечним, тромесечним и шестомесечним ануитетима, док за кредите чија је рочност 12 месеци, могућа је отплата у једној рати на крају периода отплате. Посебну погодност, која обухвата каматну стопу од 1% за кредите са роком отплате до 3 године, могу остварити и повлашћене категорије у које спадају жене носиоци пољопривредног газдинства, као и носиоци газдинства која су навршила највише 40 година старости у току текуће године и носиоци газдинства која су регистрована на подручју са отежаним условима рада у пољопривреди.

Све информације о редовним и специјалним понудама пољопривредних кредита, заинтересовани клијенти могу да добију на штанду UniCredit Banka на Новосадском сајму испред Мастер хале или код пословних партнера, продаваца механизације.

Srodni tekstovi

Оставите коментар