JTI осми пут добитник Top Employer сертификата

Аутор: Gdjakovic
261 посета

 Japan Tobacco International поново међу најбољим светским послодавцима

Београд, 17. јануар 2023. године – Бројне могућности за напредовање и усавршавање у земљи и иностранству, рад од куће који доприноси постизању баланса између посла и приватног живота и иновативни приступи у постизању благостања и једнакости запослених само су неке од одлика које  Japan Tobacco International издвајају од осталих послодаваца.

Управо због тога, JTI је, осму годину заредом, добитник Top Employer сертификата, престижног признања намењеног компанијама које су показале изузетне резултате када се ради о обезбеђивању најбољих услова за рад и подстицању развоја талената на свим нивоима.

Милена Рајић, директорка Одељења за запослене и корпоративну културу у JTI за Западни Балкан, истакла је: „Изузетно смо поносни на чињеницу да је Top Employers институт и ове године препознао наш труд и залагање да запосленима пружимо могућности за раст и развој на свим нивоима. Овај сертификат за нас представља све оно у шта верујемо – тимски рад, нашу корпоративну културу и запослене који је негују свакога дана; они су ти који постављају циљеве, учествују у иницијативама и инспиришу друге. И у будућности ћемо се трудити да следимо свој позитиван пример и да, постављањем амбициозних циљева у овом домену, надмашимо себе и процес управљања људским ресурсима подигнемо на још виши ниво“.

Запослени у компанији JTI свакодневно су мотивисани многобројним бенефитима. Поред различитих могућности за усавршавање попут екстерних обука, они обухватају и приватно здравствено осигурање за запослене и чланове њихове уже породице, хибридни облик рада, савремено радно окружење, коришћење најмодернијих алата и система за рад.

О организацији Top Employers Institute

Top Employers Institute је глобални ауторитет када је у питању препознавање изврсности у праксама у области људских ресурса. У оквиру Top Employers Institute програма сертификације, компаније које учествују пролазе кроз валидацију, сертификовање, и тек након тога су препознати као најбољи послодавци. Основан пре више од 30 година, Top Employers Institute до сада је сертификовао 2.052 организације у 121 држави које су истакнуте као послодавци који позитивно утичу на животе преко 9,5 милиона запослених широм света.

***
Japan Tobacco International JTI је највећи послодавац у дуванској индустрији будући да од поља дувана, преко фабрике у Сенти, и канцеларије у Београду ангажује 3,000 људи. Један је од пет највећих пореских обвезника са 3 милијарде долара уплаћених у буџет од 2006. Једина је инострана компанија која откупљује домаћи дуван, и уједно највећи произвођач дувана у Србији. Од куповине фабрике у Сенти 2006. године, компанија JTI је утростручила удео на тржишту, истовремено извозећи цигарете на тржишта Црне Горе, Босне и Херцеговине, Северне Македоније и Албаније, и дувана у ЕУ.

Srodni tekstovi

Оставите коментар