Отворене пријаве за трећи по реду конкурс #OkvirPodrške НЛБ Групе 100.000 евра за одрживе идеје малих регионалних бизниса

Аутор: Gdjakovic
237 посета

Наш дом је регион великих људи и идеја. Један од првих који је погледао у звезде и планирао пут у свемир. Даљински управљач у служби наших жеља и сваки појединачни електромотор. Овај регион чине људи који су променили ток историје и свет набоље, њихови потомци заслужују прилику да корачају истим путем. Зато НЛБ Група нуди #OkvirPodrške оним компанијама које овом региону нуде прилику – за одрживост и будуц́ност.
Овом поруком званично је отворена пријава на трећи по реду конкурс за мале локалне бизнисе #OkvirPodrške, у оквиру ког ће највећа регионална финансијска групација НЛБ Група подржати реализацију три најбоље регионалне идеје за одрживо пословање укупним износом од 100.000 евра!


Као и претходних година, право учешћа имају правна лица, предузетници и предузетнице, микро и мала предузећа и газдинства, без обзира на врсту делатности. Све што би заинтересовани требало да ураде, како би се пријавили јесте да, најкасније до поноћи, 22. октобра на сајту НЛБ Комерцијалне банке (www.nlbkb.rs/okvir) попуне једноставан онлајн формулар и у неколико реченица предоче идеју о унапређењу свог пословања на одржив начин.
По затварању Конкурса, локална комисија ће најпре одабрати 10 најбољих одрживих идеја малих бизниса из Србије, који ће се директно пласирати у велико регионално финале, у ком ће се у трци за три прве награде наћи укупно 60 одрживих идеја, односно 60 малих бизниса са седам тржишта на којима НЛБ Група послује.
Због тога, уколико желите да корачате истим путем као и ваши преци – путем иновација и одрживе будућности за регион који је наш дом – посетите сајт НЛБ Комерцијалне банке већ данас и уоквирите своју идеју правом подршком!

Београд, 23. септембар 2022.

Srodni tekstovi

Оставите коментар