Ово је ранг листа за Четврти јавни позив – ИПАРД Мера 3

Аутор: draganadpetrovic
511 посета

Управа за аграрна плаћања Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде објавила је Ранг листу одобрених захтева за одобравање пројекта за ИПАРД подстицаје у Четвртом јавном позиву за подношење захтева за одобравање пројекта за ИПАРД подстицаје за инвестиције у физичку имовину које се тичу прераде и маркетинга пољопривредних производа и производа рибарства.

Подносилац захтева за одобравање пројекта има право на приговор на своје место на Ранг листи у року од 15 дана од дана објављивања ранг листе. По коначности одлука о приговору, Управа објављује коначну ранг листу захтева за одобравање пројекта на званичној интернет страници Управе.

Илустрација: Обухваћени су сектори млека,меса, воћа, поврћа, грожђа и јаја/ Фото: Pixabay

Предмет овог Јавног позива су инвестиције и прихватљиви трошкови у вези са изградњом, као и набавком нове опреме и механизације. Обухваћени су сектори млека, меса и воћа и поврћа, јаја и грожђа. Опредељена су средства у износу од 3.000.780.714 динара, а висина подстицаја је 50%, односно 60% прихватљивих трошкова за инвестиције у области управљања отпадом и отпадним водама.

Минималан износ подстицаја које корисник може да оствари у оквиру свих сектора је 10.000 евра, док је максимални подстицај у оквиру сектора воћа и поврћа, сектора меса, јаја и грожђа милион евра, док у сектору млека корисници могу да остваре подстицај и од два милиона евра.

Коначан списак по реодследу бодова можете погледати на следећем линку: Ранг листa Четврти јавни позив – ИПАРД Мера 3

Извор:http://uap.gov.rs/objavljena-rang-lista-za-cetvrti-javni-poziv-ipard-mera-3/

Srodni tekstovi

Оставите коментар