Новчани бонуси и континуиран раст плата за запослене компаније Ал Дахра

Аутор: draganadpetrovic
265 посета

Београд, 23.1.2022. – Ал Дахра Србија, регионални лидер у пољопривреди, исплатила је други део годишњег бонуса свим запосленима. Ова подршка колективу је само један од бројних подстицаја компаније са циљем да унапреди положај запослених у агро сектору.Према најновијим проценама, од тренутка преузимања имовине бившег Пољопривредног комбината Београд (ПКБ) Ал Дахра је повећала плате за више од 50 одсто.
Новогодишњи бонус, у укупној висини једне месечне зараде, радницима Ал Дахре је исплаћен у два дела – прва половина у новембру 2022. године, док је друга половина исплаћена средином овог месеца.

 

Илустрација: Ал Дахра континуирано ради на унапређењу услова рада у пољопривредном сектору

Према речима Душана Радичевића, генералног директора Ал Дахре Србија, један од стратешких циљева компаније је континуирано унапређење услова рада у пољопривредном сектору, па су примања запослених повећана у неколико наврата, због чега су данас виша за преко 50 одсто у односу на 2018. годину.
„Захваљујући великој посвећености и стручности наших запослених, континуирано остварујемо
успешне резултате и у веома изазовним временима. У Србију смо стигли са циљем да спроведемо капиталне инвестиције, поспешујући економски развој у целини. Финансијски подстицаји и други бенефити за запослене, представљају један од начина да пољопривредни сектор поново учинимо атрактивним за рад и професионални развој. У 2023. години наставићемо да спроводимо управо такве позитивне мере, а посебну пажњу ћемо посветити младим експертима у агроиндустрији“, истакао је Душан Радичевић.

 

Илустрација: Посебна пажња посвећена младим експертима у агроиндустрији

Компанија Ал Дахра је претходних година инвестирала више од 85 милиона евра у оптимизацију пословања и производње, поправку постојеће и изградњу нове инфраструктуре, као и куповину модерних машина и опреме. Нови циклус инвестиција планиран је и ове године, а наставља се и са радом на пројекту иригације и дренаже земљишта који ће се одвијати у две фазе и трајати неколико година.

Извор: Агробизнис магазин и Ал Дахра

ФОТО: Ал Дахра

Srodni tekstovi

Оставите коментар