Италија земља партнер јубиларног 90. Пољопривредног сајма 2023.

Аутор: draganadpetrovic
389 посета

Земља партнер јубиларног 90. међународног пољопривредног сајма биће Италија, у 2023. години у којој Новосадски сајам обележава и 100 година постојања. Италија је Земља партнер Пољопривредног сајма била и 2016. и 2019, а Земља пријатељ исте приредбе 2015. године.

Титуле Земља партнер и Земља пријатељ установљене су 2010. године, а обухватају представљање пољопривредних институција и компанија тих држава на Пољопривредном сајму.

Новосадски сајам у комуникацији са излагачима, ПР активностима и маркетиншким службама истиче и најављује њихов наступ и активности током Пољопривредног сајма. Земља партнер, али и Земља пријатељ, добијају прилику да кроз посебне програме промовишу своју историју, културу, обичаје, традицију и гастрономију – не само на Новосадском сајму већ и у Граду Новом Саду.

Илустрација: Италија је већ три пута била земља партнер Сајма пољопривреде у Новом Саду/ ФОТО: Сајам НС

За учествовање на 90. међународном пољопривредном сајму, влада изузетно интересовање и многи су већ искористили терминске попусте. Излагачи, уколико реализују авансно плаћање до 31. јануара, стичу право на 8% попуста. Од 1. фебруара до 31. марта попуст на авансне уплате биће 4 %.

Пољопривредни сајам ће бити одржан од 20. до 26. маја, са свим познатим сегментима. Биће приређен на отвореном и затвореном делу Сајмишта и у Конгресном центру „Мастер“.

Извор: https://www.sajam.net/sr/vesti/2081-italija-zemlja-partner-poljoprivrednog-sajma-u-2023-godini

Srodni tekstovi

Оставите коментар