Ваш партнер од сетве до жетве: Брзи и повољни агро кредити за пољопривреднике

Аутор: Gdjakovic
248 посета

Од сетве до жетве пут је дуг, а често и врло изазован. Какви ће плодови рада пољопривредника бити у јесен, зависи од механизације, временских прилика, али и подршке коју је имао од пролећа. Са истим овим проблемима суочавају се и сточари и ратари, који поред свакодневног тешког посла који обављају, морају да размишљају и да ли ће финансијски успети да покрију све потребе своје фарме или мањег газдинства.
Сваког јутра, рано у зору, пољопривредник из Салаша Црнобарског, Милош Теодоровић, одлази на своју фарму, на којој гаји 1.000 товљеника годишње, а поседује и 10 музних крава, сименталске расе. Трећа је генерација у својој породици која се бави пољопривредном производњом и један од ретких који је остао на селу, не би ли радио посао који воли.
Како и сам каже, задовољан је квалитетом живота који је породици обезбедио бавећи се пољопривредом, али свестан колико је посао који је наследио тежак, Милош је повукао прави потез, искористио све подстицаје и инвестирао у механизацију. Куповином трактора и других машина, олакшао је рад на газдинству, смањио трошкове и време потребно да се посао обави.
Своје поверење у одлуци да унапреди пољопривредну производњу и овог пута је поклонио НЛБ Комерцијалној банци, свом дугогодишњем партнеру. И сада, након што је замисао реализовао, са сигурношћу каже да је узимање пољопривредног кредита била једна од његових значајнијих пословних одлука.


Како је за пољопривреднике најбитније да реагују у правом тренутку, за то им је потребан партнер који ће и сам препознати важност тог тренутка. НЛБ Комерцијална банка је банка са највећим тржишним учешћем када је реч о кредитирању пољопривредника, онај партнер који препознаје тренутак и реагује баш кад треба саветујући клијенте како да на најбољи начин искористе све подстицаје, баш како је Милош урадио.
НЛБ Комерцијална банка је своје производе прилагодила клијентима и ту је за њих и за све оно што једном пољопривредном газдинству може да затреба, било да је реч о набавци хране за животиње, о новој механизацији, обнови пластеника или заливних система. Кредити се одликују кратким роком за обраду података, повољном каматном стопом, али и могућношћу да се прилагоде сваком клијенту појединачно.
Сваки пољопривредник који препозна важност тренутка за улагање може да се јави у својој општини и граду, у преко 200 експозитура на територији целе Србије, а одговор ће добити брзо.
Поред краткорочних кредита са роком отплате до 12 месеци за набавку ђубрива, семена, репроматеријала, али и за ликвидност, НЛБ Комерцијална банка обезбеђује и кредите са дужим роковима отплате за набавку нове и половне механизације, противградне мреже, система за наводњавање, за изградњу објеката различитих намена, набавку основног стада, али и за куповину земље. Као трећа највећа и најликвиднија банкарска институција у Србији са преко милион клијената, НЛБ Комерцијална банка остварује прави партнерски однос са својим клијентима. Агро саветници НЛБ Комерцијалне банке су специјализовани за рад са регистрованим пољопривредним газдинствима и ту су да понуде најбоља решења за предвиђено улагање.

Srodni tekstovi

Оставите коментар