НИ МАЈМУНСКЕ БОГИЊЕ ВИШЕ НИСУ БАУК

Аутор: Gdjakovic
211 посета

Компанија „Дунав осигурање“ проширује осигуравајуће покриће на све епидемије и пандемије

Живимо у бурним временима, у којима су здравствени ризици постали глобални проблем. Почетак деценије обележила је пандемија ковида 19, и изменила нам животе преко ноћи. Постало је јасно да ћемо са епидемијама и пандемијама живети и наредних година и да су оне наша реалност.

А ми у „Дунав осигурању“ размишљамо проактивно. Након што смо у ударној години пандемије ковида 19, 2020, први уврстили осигуравајуће покриће од ове тешке болести у понуду путног здравственог осигурања, најпре као додатни а потом и као основни ризик, сада идемо корак даље.

Наше осигурање од ове летње сезоне покрива не само све постојеће здравствене ризике већ и све епидемије и пандемије које званично прогласи Светска здравствена организација, укључујући и актуелне мајмунске богиње! Пратећи дешавања и токове здравствене политике на глобалном нивоу, желимо да својим осигураницима пружимо додатни квалитет услуге, те да учврстимо односе с њима засноване на оданости и поверењу. За нас је то неодвојиво од друштвено одговорног понашања и пословања. Зато имамо привилегију и обавезу да увек пружимо више, и омогућимо нашим осигураницима да, упркос забрињавајућим вестима о новим вирусима и епидемијама, опуштено и безбрижно путују на заслужене одморе.

Наше путничко здравствено осигурање подразумева трошкове хитне медицинске помоћи, превоза, као и правну асистенцију, са највећом сумом осигурања на тржишту у износу од 35.000 евра. Ваше је да уживате, а „Дунав осигурање“ брине о свему. Додатне информације можете добити позивом на број 0800 386 286, као и на сајту www.dunav.com, а имате и право на попуст од 15% за онлајн уплате.

Путујте безбрижно! Ваш „Дунав“ је са вама!

 

Srodni tekstovi

Оставите коментар