КОНКУРС #OKVIRPODRŠKE ОТВОРЕН ЈОШ ДВА ДАНА

Аутор: Gdjakovic
201 посета

САОПШТЕЊЕ:

Београд, 20. октобар 2022 – За пријаву на конкурс #OkvirPodrške, у оквиру ког ће највећа регионална финансијска групација НЛБ Група подржати реализацију три најбоље регионалне идеје за одрживо пословање укупним износом од 100.000 евра, остало је још два дана.

Као и претходних година, право учешћа имају правна лица, предузетници и предузетнице, микро и мала предузећа и газдинства, без обзира на врсту делатности. Све што би заинтересовани требало да ураде, како би се пријавили јесте да, најкасније до суботе, 22. октобра на сајту НЛБ Комерцијалне банке (www.nlbkb.rs/okvir) попуне једноставан онлајн формулар и у неколико реченица предоче идеју о унапређењу свог пословања на одржив начин.

Један је од награђених и најинспиративнијих пројеката прошлогодишњег конкурса #ОквирПодршке, јесте “Колачић среће”, произвођач мини посластица, који испод укусних и хрскавих комадића колачића крије инспиративне поруке. Исидора Филиповић, једна од оснивачица фирме истакла је да је добијена подршка била велики подстицај за развој бизниса у маркетиншком смислу, али и јако драгоцена јер је донела раст интересовања за њихове производе.

Због тога, уколико желите да унапредите своје пословање и остварите раст на одржив начин – посетите сајт НЛБ Комерцијалне банке већ данас и уоквирите своју идеју правом подршком!

По затварању Конкурса, локална комисија ће најпре одабрати 10 најбољих одрживих идеја малих бизниса из Србије који ће добити подршку у виду промоције на дигиталним каналима НЛБ Комерцијалне банке и каналима медијског партнера пројекта, шест месеци бесплатног одржавања пословног пакета – рачуна (за нове клијенте који још увек немају пословни рачун/пакет на дан пријаве), 12 месеци без накнаде за коришћење ПОС терминала, као и 12 месеци без наплате месечне чланарине за једну одабрану Мастерцард Бусинесс дебитну картицу.

Директним пласирањем у велико регионално финале, 10 српских финалиста наћи ће се у трци са малим бизнисима са седам тржишта на којима послује НЛБ Група, а победници ће добити финансијску подршку и то за прво место 50.000 евра, 30.000 евра за друго, док је за треће место издвојено 20.000 евра.

Srodni tekstovi

Оставите коментар