ДОБРО ДОШЛИ У НЛБ КОМЕРЦИЈАЛНУ БАНКУ – У БАНКУ ПРАВИХ ПРИЛИКА!

Аутор: draganadpetrovic
407 посета

Београд, 19. април 2022 – Зато што верујемо да заједно можемо да постигнемо више и стигнемо даље, Комерцијална и НЛБ Банка, чланице НЛБ Групе, се 29. априла спајају и постају НЛБ Комерцијална банка – банка правих прилика.

Удружени моћи ћемо још снажније да подржимо важне животне одлуке својих клијената и останемо њихов поуздан ослонац – за све што долази, пружајући им значајно већи портфолио производа и услуга преко једне од највећих мрежа банкомата и експозитура у Србији.

До тада, пред нама је финални корак правног и техничког спајања наших банака, који нас очекује између 29. априла и 4. маја.

У овом периоду наши клијенти моћи ће неометано да користе банкомате, обављају трансакције картицама на продајним местима као и путем дигиталних новчаника КомБанк и НЛБ Паy, док ће доћи до привремене обуставе рада одређених услуга и сервиса.

Тако експозитуре НЛБ Банке неће радити у петак, 29. априла, док ће експозитуре Комерцијалне банке радити скраћено, до 13 часова. Експозитуре обе банке неће радити током првомајских празника од суботе, 30. априла до уторка, 3. маја, па ће тако први радни дан нове НЛБ Комерцијалне банке бити среда, 4. мај.

Електронско и мобилно банкарство, за клијенте НЛБ Банке неће бити доступни у периоду од петка, 29. априла од 17 часова, а за клијенте Комерцијалне банке од 22 часа, најкасније до среде 4. маја. У истом периоду неће функционисати СМС обавештења о потрошњи средстава приликом коришћења картица.

Плаћање картицама путем интернета за клијенте Комерцијалне неће бити доступно од петка 29. априла од 22 часа, најкасније до среде, 4. маја, док ће за клијенте НЛБ Банке функционисати без прекида.

Поред тога, клијентима НЛБ Банке ће од 30. априла на располагању бити нови платни рачуни, о којима су већ обавештени писменим путем, а чије бројеве могу да провере на интернет сајтовима обе банаке.

Комерцијална и НЛБ Банка моле све своје клијенте да се на време припреме за краткотрајну обуставу наведених услуга и сервиса, и захваљују им се на разумевању и подршци да најбоље из обе банке обједине у новој банци правих прилика.

За сва додатна питања, позивамо их да посете веб сајтове www.nlb.rs i www.kombank.com или нас контактирају на 011/20-18-600 или kontakt.centar@kombank.com

Извор: Агробизнис магазин

Srodni tekstovi

Оставите коментар