Биорационална пољопривреда уз Certis Belchim

Аутор: Gdjakovic
357 посета

Биорационална пољопривреда уз Certis Belchim

Certis Belchim је филијала јапанске компаније Mitsui & Co. Ltd. подружнице Mitsui AgriScience  International SA/NV.  Заједно са четири велике јапанске компаније за истраживање и развој, омогава

Certis Belchim-у даљи развој одрживих решења у заштити биља

Константно стремљење ка бољем и квалитетнијем производу, представља најбољи пут до врхунских резултата у било ком послу, а посебно у производњи средстава за заштиту биља. А зашто су неке компаније успешније од других и зашто треба улагати у истраживања и огледе, објашњава господин Владимир Васојевић.

Certis Belchim комбинује снаге две еминентне компаније за заштиту биља. Шта вам је то донело?

Certis Belchim комбинује снаге две еминентне компаније за заштиту биља, нудећи богатији порфтолио производа и додатне ресурсе за пружање највишег нивоа техничке подршке и услуге за кориснике. Синергија и интеграција протиче по плану са унапред утвђеном динамиком. Нова компанија ће свакако ојачати позиције компаније у биорационалним, еколошки прихватљивим производима, испуњавајући захтеве одрживе пољопривредне производње. Certis Belchim је филијала јапанске компаније Mitsui & Co. Ltd. подружнице Mitsui AgriScience International SA/NV. Заједно са ippon Soda, ISK Biosciences, Kumiai i Mitsui Chemicals Agriculture omogava Certis Belchim-uу снажнију позицију на тржишту. Ове компаније доносе иновативна, узбудљива нова решења за заститу биља како у Свету тако и у нашем региону: Србији, Црној Гори, Северној Македонији, и Албанији.

Од самог настанка ваша компанија се прилагођава свим постојећим променама и изазовима. Данас је то посебно важно и због климатских промена које негативо утичу на квалитет и количину приноса?

Климатске промене утичу на све гране привреде, нарочито пољопривреду. Концепт еколошки одрживе и професионалне заштите биља, базира се на функционалном интегрисању конвенционалне и еколошки прихватљиве пољопривреде, уз примењива биорационална решења у заштити биља.

Константно стремљење ка бољем и квалитетнијем производу, представља најбољи пут до врхунских приноса и квалитета производа Наша компанија је од самог почетка је схватила неопходност извођења огледа и огроман значај од знања, који је резултат тестирања производа у реалном времену уз све изазове које носе климатске промене. То константно стремљење ка бољем и квалитетнијем производу, представља најбољи пут до врхунских приноса и квалитета производа. Лане сте са вашим јапанским и европским партнерима представили неколико нових производа.

Спремате ли нешто ново и за ову и наредну годину?

Certis Belchim развија професионална, еколошка решења у свим гранама биљне производње: виноградарској, воћарској, повртарској и ратарској производњи. За нас не постоје мали и велики тржишни сегменти, мали и велики произвођачи, већ само оптимална, биорационална и еколошка решења која могу да помогну да пољопривреда нашег региона буде конкурентнија. И ове године смо нашем тржишту представили неколико нових производа који ће ускоро представљати стандард у заштити биља. Ми смо пословање како локално, тако и глобално усагласили са свим еколошким и безбедоносним стандардима који су све ригорознији кроз наш програм професионалне заштите биља који се уклапа у концепт прецизне пољопривреде. Радимо на томе да наши производи буду све безбеднији, кроз тзв. биорационална решења.

Извор: https://cordmagazine.com/sr/biznis/price-uspesnih/vladimir-vasojevic-belchim-crop-protection-bioracionalna-poljoprivreda-uz-certis-belchim/

Srodni tekstovi

Оставите коментар