Ekofungi mešavine – organsko dehidratisano povrće za gurmane i vegane

Аутор: dzonioff
448 посета

Jedinstven proizvod na tržištu i pravi izbor za sve gurmane, vegane i sve one koji vode računa o zdravoj ishrani su Ekofungi dehidratisane mešavine organskog povrća. Oljušteno, oprano i iseckano i tako odmah spremno za upotrebu. Bez soli, glutena i bez bilo koje vrste aditiva. I to nije sve: u kesici od 40gr upakovane količine povrća dobija se do 500gr svežeg povrća i pečuraka!

Ekofungi mešavine sadrže povrće koje je dehidratisano na temperaturi od 40 stepeni, najsavremenijom metodom, pri čemu su sačuvani svi nutritivni sastojci i lekovita svojstva. Za ovaj vrhunski kvalitet proizvoda zaslužna je moderna tehnologija prerade koja iz samih namirnica eliminiše isključivo vodu, ne narušavajući njihov kvalitet.

Važno je istaći da je Ekofungi kompanija koja je po mnogo čemu jedinstvena ne samo u regionu, već i u Evropi i svetu. Znanje, iskustvo i nauka su na neprikosnovenom prvom mestu. Bila je među prvim kompanijama na tržištu Srbije koje su organizovale proizvodnju po principima cirkularne ekonomije i tako uspostavila saradnju sa lokalnim proizvođačima organskog povrća i zajedno sa njima kreirala ovaj jedinstven proizvod. Dodatno, stvorena je inovativna tehnologija i model proizvodnje koji Ekofungi primenjuje u svojim pogonima u kojima proizvodi organski sertifikovane šampinjone i bukovaču. 

Ekofungi mešavine su idealne za čorbe, testenine, soseve i priloge i uključuju:

  • Pasta Risotto Mix – 2 vrste povrća sa šampinjonima
  • Consommé Mix – 3 vrste povrća sa šampinjonima
  • Gourmet Mix – 5 vrsta povrća sa šampinjonima
  • Ragu Mix – 6 vrsta povrća sa šampinjonima
  • Dehidrirani šampinjoni

Ekofungi organski sertifikovane mešavine, kao i same jestive gljive se koriste na veoma jednostavan način: Potrebno je izvaditi ih iz pakovanja i potopiti u hladnu ili toplu vodu, pa pustiti da odstoje do 10 minuta. I povrće je spremno za dalju pripremu obroka!

Zvanična veb-stranica : www.systemekofungi.com 

Srodni tekstovi

Оставите коментар