НАГРАЂЕНА ЈАКА АЛКОХОЛНА ПИЋА, ЛИКЕРИ И ВОЋНА ВИНА

Аутор: draganadpetrovic
326 посета

Pure Fruit, Београд је нови шампион 89. међународног пољопривредног сајма.Великим шампионском пехаром компанија је награђена за највиши квалитет великог броја оцењених узорака воћних ракија и ликера.
Два су добитника Сребрног шампионског пехара – Дестилерија Ђурађ, Равно Село за широк асортиман оцењених воћних ракија и врло квалитетних ликера, а истим признањем се награђују Патријаршијска добра, Београд за стандардно висок квалитет широког асортимана
јаких алкохолних пића и вина.Комисија која је радила три дана, од 5. до 7. априла, донела је одлуку да додели пет Пехара Новосадског сајма. За висок квалитет оцењеног асортимана воћних и специјалних ракија, као и вина награђена је црногорска Винарија Дабовић, Nudo, Никшић, за приказан квалитет оцењеног асортимана јаких алкохолних пића исто признање понели су Брка и Шумар, Пожаревац.

Пехар Новосадског сајма су освојили и Подрум Милошевић, Жабари -за приказан квалитет оцењеног асортимана воћних ракија, словеначки Bio – Sad, Lenart у Словенским Горицама – за врло висок квалитет оцењених јаких алкохолних пића и ликера и суботички Simex Original – за квалитет оцењених воћних ракија, јаког алкохолног пића и ликера.

Вредновано је 205 узорака јаких алкохолних пића, ликера и воћних вина које је пријавило осамдесет четворо учесника.Поред врхунских шампионских признања додељене су и бројне повеље, плакете, титуле шампиона квалитета групе производа… Сва признања биће уручена током 89. међународном пољопривредног сајма који ће бити одржан од 21.до 27. маја.

Извор: Агробизнис магазин

Srodni tekstovi

Оставите коментар