Policija i inspektori češljaju firmu MED-HONEY

Аутор: dzonioff
130 посета

Kako pouzdano saznajemo, u policijskoj akciji suzbijanja prevara u proizvodnji hrane, koja već danima traje u saradnji sa veterinarskom inspekcijom Uprave za veterinu Ministarstva poljoprivrede, a koju je javno na televiziji 22. januara najavio ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, a u okviru koje je i SPOS pozvao javnost da prijavi sve sumnje na neispravan med na tržištu kako bismo ih prosledili nadležnima, došlo je do više pozitivnih rezultata u sferi pčelarstva, te je, između ostalog, policijsko-veterinarska kontrola već tri dana prisutna u objektu firme MED-HONEY iz Vučaka kod Smedereva, gde sprovodi sve potrebne mere na utvrđivanju činjeničnog stanja.

Kako saznajemo, kontrola je na licu mesta i sutra, i u toku su sve potrebne detaljne kontrole.

Očekujemo da se u najskorije vreme, u cilju transparentnosti u radu javnih službi, javno objave rezultati sprovedene akcije.

Zahvaljujemo se nadležnima, od ministra poljoprivrede do ministra policije, na ovoj akciji i molimo ih da se akcija nikako ne zaustavi dok se i poslednji „proizvođač“ meda koji krši zakone ove zemlje ne izvede pred lice pravde.

Podsećamo, med ovog proizvođača više puta je povučen iz prodaje zbog neispravnosti. 

Izvor:https://spos.info/policija-u-firmi-med-honey/

0 коментар
0

Srodni tekstovi

Оставите коментар