Недимовић отвара 13. Државни пчеларски сајам

Аутор: draganadpetrovic
810 посета

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић отвориће 13. Државни пчеларски сајам, саопштио је СПОС.
Највећа смотра пчелара у овом делу Балкана са међународним учешћем и у организацији СПОС биће одржана у хали 2 Београдског сајма 12. и 13. фебруара 2022. године. Улаз за грађане потрошаче пчелињих производа је бесплатан, као и улаз за чланове СПОС али је обавезно понети ИД картицу овог удружења, док за пчеларе који нису њихови чланови карта је 350 динара за један улазак.

Илустрација: Едукација за пчеларе и врхунски производи за посетиоце/ Фото: Pixabay

Ако је судити према програму који је припремио СПОС за пчеларе су обезбеђене бројне стручне радионице и едукација како би унапредили своје пословање, али и куповина пчеларске опреме по повољнијим условима. Пчелари ће имати прилику и да се упознају са иновацијама у пчеларству, док ће најбољи иноватор добити бесплатни штанд на Пчеларском сајму у Цељу у Словенији 2022. године.
За посетиоце биће ово прилика да купе најквалитетнији мед и пчелиње производе директно од произвођача, док је за пчеларе обезбеђено
Детаље програма можете погледати на следећем линку:https://spos.info/xiii-drzavni-pcelarski-sajam-konacni-program/

Извор: Агробизнис магазин и СПОС

Srodni tekstovi

Оставите коментар