Апел за помоћ пољопривреднику након стравичног догађаја на фарми

Аутор: Gdjakovic
913 посета

Ужасна трагедија задесила је једну породицу из Приједора у Републици Српској која је у истом дану изгубила готово цело стадо крава. Призор који видите сломио би свако срце када само погледа у отворене очи угинулих крава које су очигледно лепо неговане и одгајане.

 

Како се ја саопштило Удружење ПОЉОПРИВРЕДНИХ ПРОИЗВОЂАЧА  – МЛИЈЕКАРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ у суботу 03.06.2023. на газдинству Рајка Зорића у Расавцима код Приједора, од поседице струјног удара страдало је седам музних грла, од укупно осам грла са којима располаже. Газдиниство броји шест чланова, укључујући троје дјеце и бави се искључиво производњом млека. Млеко предају млекари „Млијекопродукт“ из Козарске .Дубице. Због настале штете угрожена је егзистенција ове породице.

Сви који желе да помогну Рајку Зорићу произвођачу млиека из Приједора, а којем је угинуло 7 крава од последица струјног удара могу да уплате новчана средства на његов лични рачун бр: 5550488155933430 (сврха уплате „помоћ Рајку Зорићу“) у складу са својим могућностима.

У телефонском разговору  са Рајком он је рекао представницима Удружења нагласио да му је првенствено потребна крава јер нема ни капи млиека како би могао да нахрани телад.

Рајка Зорића за било који вид друге помоћи можете контактирати на бр тел: +38765752539

Извор:

https://www.mljekarirs.com/stranica/poziv-za-pomoc-proizvoda-u-mlijeka_211

 

Srodni tekstovi

Оставите коментар