Рок за слање пријава на НЛБ КомБанк Organic конкурс продужен до краја септембра

Аутор: Gdjakovic
304 посета

Рок за слање пријава на НЛБ КомБанк Organic конкурс продужен до краја септембра

Због великог интересовања и рекордног броја пристиглих пројеката рок за слање пријава на десети јубиларни Organic конкурс НЛБ Банке и Комерцијалне банке, чланица НЛБ Групе, продужен је до 30. септембра.

У оквиру НЛБ КомБанк Organic конкурса банке ће наградити 10 најбољих пројеката из области производње и прераде органске хране наградама у укупном износу од пет милиона динара, а право учешћа имају сви индивидуални пољопривредници са регистрованим газдинством који су сертификовани или у процесу сертификације за органску производњу, укључујући и оне који поседују групни сертификат, односно уговор са организатором производње.

Сама пријава је врло једноставна и састоји се из преузимања образца, припреме пројекта и слања пројекта и пратеће документације електронским путем на е-маил адресе: organic@nlb.rs и organic@combank.com или поштом на адресе: НЛБ Банка а.д. Београд, Булевар Михајла Пупина 165в, 11070 Нови Београд и Комерцијална банка АД Београд, Светог Саве 14, 11000 Београд, са назнаком „Конкурс за најбољи пројекат производње и прераде органске хране“.

Organic је први пут пре 10 година покренула НЛБ Банка са циљем да подржи развој произвођача и прерађивача органске хране у Србији и од тада до данас је у оквиру њега пријављено више од 500 пројеката. Ове године се, као нова чланица НЛБ Групе, организацији Конкурса први пут придружила и Комерцијална банка.

Srodni tekstovi

Оставите коментар