Кампања: МИСЛИМ НА НАС – купујем органско

Аутор: draganadpetrovic
304 посета

У недељу 22. маја у свечаној сали Привредне коморе Впојводине биће представљена кампања органске производње „МИСЛИМ НА НАС – купујем органско“.

Кампања је део пројекта Organic Trade for Development in Eastern Europe (OT4D) који подржава Државни секретаријат за економске послове Швајцарске (СЕЦО), а спроводе ИФОАМ (међународно удружење за органску производњу), Хелветас (швајцарска агенција за међународну сарадњу) и ФиБЛ (швајцарски истраживачки институт за органску пољопривреду), а имплементира се у Србији, Албанији и Украјини. Национална асоцијација за развој органске производње Сербиа Органика је партнер у реализацији активности у Србији. Циљ овог пројекта је поспешивање извоза органских производа као и промоција и повећање потражње за домаћим органским производима.

„МИСЛИМ НА НАС – купујем органско“ je промотивна кампања осмишљена са циљем да се потрошачима приближе вредности органских домаћих производа, и да се произвођачи упознају са својим потрошачима и купцима. Током трајања кампање домаћој јавности ће се представити само неки од наших произвођача, који ће представити делић своје свакодневнице и специфичности органске производње.

Кампања је намењена свим учесницима у сектору органске производње од потрошача преко трговаца, дистрибутера до произвођача. Такође, алати и идејни концепт кампање који ће се представити током овог догађаја ће бити доступни и расположиви за коришћење свим заинтересованим актерима, све у циљу подизања свести потрошача и повећања потражње и продаје домаћих органских производа.

Догађај ће окупити органске произвођаче, потрошаче, представнике институција и све који су заинтересовани за развој и промоцију органске производње у Србији, а том приликом биће представљени „амбасадори“ кампање, репрезентативни органски произвођачи из целе Србије, промотивни филм, као и главне поруке и активности кампање.

Извор: Агробизнис магазин

Srodni tekstovi

Оставите коментар