• О нама
  • Контакт
  • Партнери
  • Корисни линкови
Agropress
  • Почетна
  • Рубрике
    • Биљна производња
      • Ратарство и повртарство
      • Воћарство и виноградарство
      • Индустријско биље
      • Хортикултура
      • Зачинско и лековито биље
      • Шумарство
      • Заштита биља
    • Сточарство
      • Говедарство
      • Свињарство
      • Овчарство
      • Козарство
      • Живинарство
      • Пчеларство
      • Ситне животиње
      • Ветерина
    • Органска пољопривреда
    • Пољопривредна механизација
      • Лака
      • Тешка
      • Прикључне машине
    • Агроекологија и заштита животне средине
      • Обновљиви извори енергије (ОИЕ)
      • Екологија земљишта
      • Екологија вода
    • Агроекономија
      • Финансије
      • Аграрни буџет
      • Осигурање
      • Тржиште
    • Технологија прераде
    • Сеоски туризам и рурални развој
    • Здравље
  • ЕУ фондови
    • ИПА
    • ИПАРД
    • Остали фондови
  • Међународна сарадња
    • ЕНАЈ
    • ИФАЈ
  • Медији
  • Пројекти
    • Жене у агробизнису
    • Национална конференција
    • Награде и признања
    • Рекордери
  • Галерија
    • Видео галерија
  • Задругарство
Категорија:

Технологија прераде

  • КозарствоСточарствоТехнологија прераде

    Фарма коза и четворо деце успех породице Торда

    Аутор: draganadpetrovic 30. јуна 2023.
    Аутор: draganadpetrovic 30. јуна 2023.

    Око мале породичне фарме коза у селу Вишњевац окупљено је дванаест чланова породице Торда …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • Технологија прерадеТржиште

    Шта се дешава са воћем након замрзавања?

    Аутор: Gdjakovic 30. јуна 2023.
    Аутор: Gdjakovic 30. јуна 2023.

    Јагодасто воће представља велику и економски врло значајну групу воћа. Србија није на самом …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • Воћарство и виноградарствоТехнологија прераде

    Кајсија крије тајну дуговечности?

    Аутор: Gdjakovic 18. јуна 2023.
    Аутор: Gdjakovic 18. јуна 2023.

    Народ Хунза, који су настањени у истоименој долини на северу Пакистана уз саму границу …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • Воћарство и виноградарствоТехнологија прераде

    За добро вино више није битно да буде пуно шећера

    Аутор: draganadpetrovic 16. јуна 2023.
    Аутор: draganadpetrovic 16. јуна 2023.

    На глобалном нивоу се стиче утисак да су виноградари и винари спремни да прихвате …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • Воћарство и виноградарствоНаграде и признањаТехнологија прераде

    Такмичило се 19000 вина у Лондону, а само је једно победник, шта мислите које и одакле?

    Аутор: Gdjakovic 15. јуна 2023.
    Аутор: Gdjakovic 15. јуна 2023.

    У овој недељи после успеха српских спортиста Новака Ђоковића и Николе Јокића који су …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • СточарствоТехнологија прераде

    Нећете веровати шта су се сетили, ставили су сир у нешто веома лепо и добили специјалитет какав свет нема

    Аутор: Gdjakovic 13. јуна 2023.
    Аутор: Gdjakovic 13. јуна 2023.

    Ручно спремљени сир који је одлежао у вину! И то домаћем црном вину, сорте …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • Воћарство и виноградарствоТехнологија прераде

    Шпанска винарија која рекордно плаћа бераче и прави најбоља вина

    Аутор: draganadpetrovic 30. маја 2023.
    Аутор: draganadpetrovic 30. маја 2023.

    На северозападу Пиринејског полуострва у близини границе са Португалијом налази се најпознатија шпанска винска …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • АгроекономијаТехнологија прераде

    Стиже нови погон, ДИЈАМАНТ инвестира 32,6 милиона евра

    Аутор: Gdjakovic 29. маја 2023.
    Аутор: Gdjakovic 29. маја 2023.

    Интервју: Филипос Нанопулос, директор маркетинга и развоја компаније „Дијамант” Улагање у „Дијамант” биће највећа …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • ВетеринаТехнологија прераде

    Одмрзавање меса на собној температури, не никако

    Аутор: draganadpetrovic 24. маја 2023.
    Аутор: draganadpetrovic 24. маја 2023.

    Извлачење пакета смрзнутог меса из замрзивача и остављање на собној температури прилично је једноставан …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • Технологија прераде

    Шокантни резултати истраживања меса из лабораторије

    Аутор: draganadpetrovic 16. маја 2023.
    Аутор: draganadpetrovic 16. маја 2023.

    Лабораторијско или култивисано месо се добија узгојем животињских ћелија. Верује се да ће овакав …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestEmail
  • 1
  • …
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • …
  • 45

Претрага

Пратите нас на друштвеним мрежама

Facebook Twitter Instagram Youtube

© 2021 Agropress - Udruženje novinara za poljoprivredu. Sva prava zadržana. - Izrada web stranice TeachR

Agropress
  • Почетна
  • Рубрике
    • Биљна производња
      • Ратарство и повртарство
      • Воћарство и виноградарство
      • Индустријско биље
      • Хортикултура
      • Зачинско и лековито биље
      • Шумарство
      • Заштита биља
    • Сточарство
      • Говедарство
      • Свињарство
      • Овчарство
      • Козарство
      • Живинарство
      • Пчеларство
      • Ситне животиње
      • Ветерина
    • Органска пољопривреда
    • Пољопривредна механизација
      • Лака
      • Тешка
      • Прикључне машине
    • Агроекологија и заштита животне средине
      • Обновљиви извори енергије (ОИЕ)
      • Екологија земљишта
      • Екологија вода
    • Агроекономија
      • Финансије
      • Аграрни буџет
      • Осигурање
      • Тржиште
    • Технологија прераде
    • Сеоски туризам и рурални развој
    • Здравље
  • ЕУ фондови
    • ИПА
    • ИПАРД
    • Остали фондови
  • Међународна сарадња
    • ЕНАЈ
    • ИФАЈ
  • Медији
  • Пројекти
    • Жене у агробизнису
    • Национална конференција
    • Награде и признања
    • Рекордери
  • Галерија
    • Видео галерија
  • Задругарство
Agropress
  • Почетна
  • Рубрике
    • Биљна производња
      • Ратарство и повртарство
      • Воћарство и виноградарство
      • Индустријско биље
      • Хортикултура
      • Зачинско и лековито биље
      • Шумарство
      • Заштита биља
    • Сточарство
      • Говедарство
      • Свињарство
      • Овчарство
      • Козарство
      • Живинарство
      • Пчеларство
      • Ситне животиње
      • Ветерина
    • Органска пољопривреда
    • Пољопривредна механизација
      • Лака
      • Тешка
      • Прикључне машине
    • Агроекологија и заштита животне средине
      • Обновљиви извори енергије (ОИЕ)
      • Екологија земљишта
      • Екологија вода
    • Агроекономија
      • Финансије
      • Аграрни буџет
      • Осигурање
      • Тржиште
    • Технологија прераде
    • Сеоски туризам и рурални развој
    • Здравље
  • ЕУ фондови
    • ИПА
    • ИПАРД
    • Остали фондови
  • Међународна сарадња
    • ЕНАЈ
    • ИФАЈ
  • Медији
  • Пројекти
    • Жене у агробизнису
    • Национална конференција
    • Награде и признања
    • Рекордери
  • Галерија
    • Видео галерија
  • Задругарство
© 2021 Agropress - Udruženje novinara za poljoprivredu. Sva prava zadržana. - Izrada web stranice TeachR