Отворен задружни дућан у близини Храма Светог Саве

Аутор: Gdjakovic
138 посета

Воћарска задруга “Чаробни плодови” отворила је „задружни дућан“ у просторијама Задружног савеза Србије, у Београду у Скерлићевој 24, у оквиру кога је у понуди богат асортиман прерађених пољопривредних производа регистрованих произвођача из целе Србије. Ово продајно место је отворено у циљу афирмације квалитетних домаћих производа, који чине део наше традиције и по квалитету не заостају за конкуренцијом из света.
Задруга „Чаробни плодови“ се бави прерадом воћа и поврћа, а њени чланови су углавном жене. Идеја је да се брендирају и промовишу производи српског задругарства, али и да се овим путем произвођачи пословно повезују. Простор је осмишљен и за одржавање презентација, како би се прехрамбени задружни производи приближили тржишту Београда.
– Циљ је да се произвођачи окупе на једном месту, да им се омогући што лакши пласман производа и да се афирмишу задруге и традиционални српски производи и занати. На полицама изложбеног објекта у Скерлићевој улици у Београду већ су изложени неки од брендова српских пољопривредних задруга, а заинтересованим посетиоцима биће омогућена куповина домаћих производа на једном месту. Задруга „Чаробни плодови“ и Задружни савез Србије позивају све задруге, заинтересоване за сарадњу, поручује Никола Михаиловић, председник Задружног савеза Србије.
Г. Р.

Извор: https://www.poljoprivrednik.net/7024-zadruga-carobni-plodovi

Srodni tekstovi

Оставите коментар