НАГРАДА 2,5 милиона динара за најбоље пројекте у органској производњи

Аутор: Gdjakovic
805 посета

НЛБ Банка и Комерцијална банка, чланице НЛБ Групе, и ове године заједно покрећу конкурс намењен органским произвођачима – 11. у низу Органик конкурс. Овога пута, кроз #OrganicKonkurs биће награђено пет пројеката из области органске производње и прераде хране, новчаним наградама у укупном износу од 2,5 милиона динара.

Конкурс је отворен од 10. фебруара до 20. априла, а као и до сада, право учешћа имају пољопривредни произвођачи са регистрованим пољопривредним газдинством који су сертификовани или у процесу сертификације за органску производњу, укључујући и произвођаче који поседују групни сертификат, односно уговор са организатором производње.

Пројекти се достављају електронским путем на organic@nlb.rs i organic@kombank.com  или поштом на адресе:

•          НЛБ Банка а.д. Београд, Булевар Михајла Пупина 165в, 11070 Нови Београд и

•          Комерцијална банка АД Београд, Светог Саве 14, 11000 Београд,

са назнаком „Конкурс за најбољи пројекат производње и прераде органске хране“.

Пристигле пројекте и идеје оцењиваће стручна комисија коју и ове године воде редовни професори са Пољопривредног факултета у Земуну, проф. др Снежана Ољача и проф. др Владан Богдановић, уз представнике обе банке. Они који буду оцењени као најбољи, биће награђени једнаким новчаним наградама у износу од по 500.000 динара.

Органик конкурс се одржава од 2012. године и до сада је учествовало укупно 585 пројеката, од којих је награђено 37, док је прошла година била рекордна по броју пристиглих пријава – чак 84.

За здравије сутра.

Srodni tekstovi

Оставите коментар