Да ли је могуће: Лопови покрали сунцокрет, штета 1,3 милиона динара

Аутор: draganadpetrovic
788 посета

За сада непознати лопови, у недељу увече, убрали су сунцокрет са више приватних њива, у банатском селу Локве, удаљеном око 40 км од Вршца и 11 километара од Алибунара.

Покраден је сунцокрет са око 15 хектара у КО Локве, а вредност штете је више од 1.300.000 динара. Месна заједница Локве, у име оштећених породица, моли све људе који имају неке информације о овом догађају, да се јаве како би заједничким снагама решили овај случај и спречили да се такве ствари више не дешавају, пренео је еврсац.рс.

Илустрација: Покраден сунцокрет са 15 хектара/ Фото: Pixabay

Крађе овог типа су све чешће у Србији. Недавно се десила крађа нектарина у селима око Тополе, а лопови су узгајивачима за ноћ обрали већи део рода, и то прве класе. Летос су лопови стигли и до воћњака Марка Пејдића у Богатићу.Пролетос у лопиви крали и трешње и тиме нанели велику штету воћарима.

Извор:https://biznis.telegraf.rs/agro-biz/3387667-lopovi-pokrali-suncokret-sa-njiva-steta-veca-od-13-miliona-dinara?utm_source=najnovije_vesti_desni_timeline&utm_medium=box_biznis&utm_campaign=desni_timeline_najnovije&utm_content=vesti

Srodni tekstovi

Оставите коментар