Шумадијски сајам пољопривреде од 8. до 11. септембра у Крагујевцу

Аутор: draganadpetrovic
385 посета

Највећа јесења смотра аграра у овом делу Србије, односно „Шумадијски сајам пољопривреде“, биће одржан у периоду од 8. до 11. септембра под слоганом „Добар домаћин не пропушта сајам“. Организатор је “Шумадија сајма” а под покровитељством града Крагујевца.

На сајму ће се представити преко сто излагача из пољопривредне области од и биљне и сточарске производње, пољопривредне механизације , опреме и алата за пољопривреду до банака и осигуравајућих кућа.

Током четири сајамска дана очекује се богат пратећи програм , који чине стручна предавања и трибине о актуелним темама из области пољопривреде, изложбе стоке и ситних животиња, али и културно уметнички програм који ће се непрестано смењивати на централној бини.

Илустрација: Биће и изложба стоке и ситних животиња

Бројни излагачи представиће своје понуде, док ће неизоставне аутентичне укусе Шумадије представити дестилерије, винарије, пиваре и бројни произвођачи из овог дела Србије.

За најбоља грла сименталске расе на изложби крава, овогодишњи партнер сајма, компанија „Меглле“ уручује прву награду, односно јуницу сименталске расе .

И ове године очекује се богат забавни и гастрономски програм угоститељског шатора, који је саставни део манифестације.

Радно време сајма је од 10 до 20 часова, осим у недељу када ће бити затворен два сата раније. Улаз је слободан.

Партнери сајма Дунав осигурање и компанија „Меггле“.

Извор: https://ritamgrada.rs/kragujevac/sumadijski-sajam-poljoprivrede-i-ove-godine-interesantan-izlagacima/

Srodni tekstovi

Оставите коментар