Набавите нову механизацију и платите је житарицама

Аутор: Gdjakovic
630 посета

Пољопривредни произвођачи имају све већу потребу да занове пољопривредну механизацију али им често готовина или кредит нису на располагању или су неповољни услови. Међутим, компанија МАЈЕВИЦА из Бачке Паланке одлучила је да обезбеди финансирање набавке пољопривредне механизације из њеног производног програма по веома повољним условима. Како је за Агробизнис магазин речено сви пољопривредници који желе да набаве: приколице једносовинске 4т носивости, сејалице од 2 до 12 редова, тањирача са 28, 32 и 40 диска, сетвоспремаче, кембриџ ваљке, шпартаче, прскалице, житне сејалице, цистерне за осоку и питку воду, ЕКО дрљача (нов производ), расипач минералног ђубрива, растурач стајског ђубрива, ровокопач, ситнилица биљних остатака могу да наведене машине плате сојом, пшеницом или кукурузом.

Према подацима које смо добили соја се  обрачунава по цени од 100 дин са пдв, док се за кукуруз даје 44 дин са пдв, а цена пшенице је 52 дин са пдв. Фабрика Мајевица се од 1905. године бави производњом пољопривредне механизације. Наша фирма је пронашла своје место у срцима и домовима многих пољопривредника, као и пољопривредним задругама и школама.

Спас од суше преко осигурања

Узимајући у обзир да је актуелан тренд развоја прецизне пољопривреде, начела добре пољопривредне праксе и одрживост пољопривредне производње указују на укрупњавање пољопривредних поседа мајевица –сервис посебну пажњу посвећује малим и средњим пољопривредним произвођачима јер производња хране никако не сме постати привилегија великих корпорација, што не значи да наш производни програм не обухвата и производе за велика пољопривредна газдинства.

Srodni tekstovi

Оставите коментар