• О нама
  • Контакт
  • Партнери
  • Корисни линкови
  • Импресум
Agropress
  • Почетна
  • Рубрике
    • Биљна производња
      • Ратарство и повртарство
      • Воћарство и виноградарство
      • Индустријско биље
      • Хортикултура
      • Зачинско и лековито биље
      • Шумарство
      • Заштита биља
    • Сточарство
      • Говедарство
      • Свињарство
      • Овчарство
      • Козарство
      • Живинарство
      • Пчеларство
      • Ситне животиње
      • Ветерина
    • Органска пољопривреда
    • Пољопривредна механизација
      • Лака
      • Тешка
      • Прикључне машине
    • Агроекологија и заштита животне средине
      • Обновљиви извори енергије (ОИЕ)
      • Екологија земљишта
      • Екологија вода
    • Агроекономија
      • Финансије
      • Аграрни буџет
      • Осигурање
      • Тржиште
    • Технологија прераде
    • Сеоски туризам и рурални развој
    • Здравље
  • ЕУ фондови
    • ИПА
    • ИПАРД
    • Остали фондови
  • Међународна сарадња
    • ЕНАЈ
    • ИФАЈ
  • Медији
  • Пројекти
    • Жене у агробизнису
    • Национална конференција
    • Награде и признања
    • Рекордери
  • Галерија
    • Видео галерија
  • Задругарство
Категорија:

Технологија прераде

  • Технологија прераде

    Биљни „бургер“ изгубио битку са месом

    Аутор: Gdjakovic 16. октобар 2025.
    Аутор: Gdjakovic 16. октобар 2025.

    Компанија Hain Celestial Group из Сједињених Држава, власник бренда Yves, саопштила је за CBC …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • Технологија прераде

    Србија и Русија јачају сарадњу у пољопривреди

    Аутор: Gdjakovic 9. октобар 2025.
    Аутор: Gdjakovic 9. октобар 2025.

    Делегација Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Србије, предвођена државном секретарком Станом Божовић, састала се …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • АгроекономијаТехнологија прераде

    Србија са рекордним бројем компанија на највећем светском сајму хране – ANUGA 2025 у Келну

    Аутор: Gdjakovic 5. октобар 2025.
    Аутор: Gdjakovic 5. октобар 2025.

    У Келну је почео највећи светски сајам прехрамбене индустрије „ANUGA 2025“, на којем се …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • КозарствоТехнологија прераде

    „Нана Каас“ – фарма на којој козије млеко постаје сир и сладолед

    Аутор: Gdjakovic 5. септембар 2025.
    Аутор: Gdjakovic 5. септембар 2025.

    Фарма „Нана Каас“ у првом тренутку осваја редом и уређеношћу. Све је ограђено, чисто …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • АгроекономијаТехнологија прераде

    Скривали биљне масти у млечним производима – сада стижу казне

    Аутор: Gdjakovic 20. август 2025.
    Аутор: Gdjakovic 20. август 2025.

    Од 1. августа у Србији важи нова уредба која мења начин на који се …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • ЗдрављеСеоски туризам и рурални развојТехнологија прераде

    Сушена природа из Влашке – породица Јанковић која чува укус времена

    Аутор: Gdjakovic 4. јул 2025.
    Аутор: Gdjakovic 4. јул 2025.

    У срцу Влашке, надомак Космаја, где се мириси природе преплићу са сећањима, налази се …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • АктуелноВоћарство и виноградарствоТехнологија прераде

    Ракија фест спаја традицију и извозни потенцијал

    Аутор: Gdjakovic 8. мај 2025.
    Аутор: Gdjakovic 8. мај 2025.

    Привредна комора Србије позива све љубитеље ракије и домаћих производа да посете Београдски ракија …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • Технологија прераде

    Да ли знате која је разлика између качкаваља и траписта?

    Аутор: draganadpetrovic 1. мај 2025.
    Аутор: draganadpetrovic 1. мај 2025.

    Већина људи сматра да су качкаваљ и трапист исти сир а да разлике између …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • АктуелноТехнологија прераде

    Контрола на тањиру: Шта ће надзор над храном донети у 2025?

    Аутор: Gdjakovic 16. април 2025.
    Аутор: Gdjakovic 16. април 2025.

    У свету у којем се све чешће питање „шта једемо“ претвара у питање „колико …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • Сеоски туризам и рурални развојСточарствоТехнологија прераде

    ДОКАЗАНО: Сир може да сачува памћење

    Аутор: Gdjakovic 15. април 2025.
    Аутор: Gdjakovic 15. април 2025.

    Научници доказују: ферментисани млечни производи могу успорити когнитивно пропадање и смањити ризик од деменције …

    Прочитајте више
    0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 38

Претрага

Пратите нас на друштвеним мрежама

Facebook Twitter Instagram Youtube

© 2021 Agropress - Udruženje novinara za poljoprivredu. Sva prava zadržana. - Izrada web stranice TeachR

ЕТНОСРБ – Место Српске традиције, културе и обичаја

Сазнај више

Agropress
  • Почетна
  • Рубрике
    • Биљна производња
      • Ратарство и повртарство
      • Воћарство и виноградарство
      • Индустријско биље
      • Хортикултура
      • Зачинско и лековито биље
      • Шумарство
      • Заштита биља
    • Сточарство
      • Говедарство
      • Свињарство
      • Овчарство
      • Козарство
      • Живинарство
      • Пчеларство
      • Ситне животиње
      • Ветерина
    • Органска пољопривреда
    • Пољопривредна механизација
      • Лака
      • Тешка
      • Прикључне машине
    • Агроекологија и заштита животне средине
      • Обновљиви извори енергије (ОИЕ)
      • Екологија земљишта
      • Екологија вода
    • Агроекономија
      • Финансије
      • Аграрни буџет
      • Осигурање
      • Тржиште
    • Технологија прераде
    • Сеоски туризам и рурални развој
    • Здравље
  • ЕУ фондови
    • ИПА
    • ИПАРД
    • Остали фондови
  • Међународна сарадња
    • ЕНАЈ
    • ИФАЈ
  • Медији
  • Пројекти
    • Жене у агробизнису
    • Национална конференција
    • Награде и признања
    • Рекордери
  • Галерија
    • Видео галерија
  • Задругарство
Agropress
  • Почетна
  • Рубрике
    • Биљна производња
      • Ратарство и повртарство
      • Воћарство и виноградарство
      • Индустријско биље
      • Хортикултура
      • Зачинско и лековито биље
      • Шумарство
      • Заштита биља
    • Сточарство
      • Говедарство
      • Свињарство
      • Овчарство
      • Козарство
      • Живинарство
      • Пчеларство
      • Ситне животиње
      • Ветерина
    • Органска пољопривреда
    • Пољопривредна механизација
      • Лака
      • Тешка
      • Прикључне машине
    • Агроекологија и заштита животне средине
      • Обновљиви извори енергије (ОИЕ)
      • Екологија земљишта
      • Екологија вода
    • Агроекономија
      • Финансије
      • Аграрни буџет
      • Осигурање
      • Тржиште
    • Технологија прераде
    • Сеоски туризам и рурални развој
    • Здравље
  • ЕУ фондови
    • ИПА
    • ИПАРД
    • Остали фондови
  • Међународна сарадња
    • ЕНАЈ
    • ИФАЈ
  • Медији
  • Пројекти
    • Жене у агробизнису
    • Национална конференција
    • Награде и признања
    • Рекордери
  • Галерија
    • Видео галерија
  • Задругарство
© 2021 Agropress - Udruženje novinara za poljoprivredu. Sva prava zadržana. - Izrada web stranice TeachR