Компанија Hain Celestial Group из Сједињених Држава, власник бренда Yves, саопштила је за CBC …
Технологија прераде
-
-
Делегација Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Србије, предвођена државном секретарком Станом Божовић, састала се …
- АгроекономијаТехнологија прераде
Србија са рекордним бројем компанија на највећем светском сајму хране – ANUGA 2025 у Келну
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicУ Келну је почео највећи светски сајам прехрамбене индустрије „ANUGA 2025“, на којем се …
- КозарствоТехнологија прераде
„Нана Каас“ – фарма на којој козије млеко постаје сир и сладолед
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicФарма „Нана Каас“ у првом тренутку осваја редом и уређеношћу. Све је ограђено, чисто …
- АгроекономијаТехнологија прераде
Скривали биљне масти у млечним производима – сада стижу казне
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicОд 1. августа у Србији важи нова уредба која мења начин на који се …
- ЗдрављеСеоски туризам и рурални развојТехнологија прераде
Сушена природа из Влашке – породица Јанковић која чува укус времена
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicУ срцу Влашке, надомак Космаја, где се мириси природе преплићу са сећањима, налази се …
- АктуелноВоћарство и виноградарствоТехнологија прераде
Ракија фест спаја традицију и извозни потенцијал
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicПривредна комора Србије позива све љубитеље ракије и домаћих производа да посете Београдски ракија …
- Технологија прераде
Да ли знате која је разлика између качкаваља и траписта?
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicВећина људи сматра да су качкаваљ и трапист исти сир а да разлике између …
- АктуелноТехнологија прераде
Контрола на тањиру: Шта ће надзор над храном донети у 2025?
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicУ свету у којем се све чешће питање „шта једемо“ претвара у питање „колико …
- Сеоски туризам и рурални развојСточарствоТехнологија прераде
ДОКАЗАНО: Сир може да сачува памћење
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicНаучници доказују: ферментисани млечни производи могу успорити когнитивно пропадање и смањити ризик од деменције …