„Нана Каас“ – фарма на којој козије млеко постаје сир и сладолед
Фарма „Нана Каас“ у првом тренутку осваја редом и уређеношћу. Све је ограђено, чисто…
Фарма „Нана Каас“ у првом тренутку осваја редом и уређеношћу. Све је ограђено, чисто…
Високе, летње температуре које често премашју 35 степни неповољно утичу на домаће животиње. Овце…
Причу Јиргена и Викторије Едер обележава дубока љубав према козарству. Иако је Викторија „градска…
У срцу Павловаца, малог села у близини Руме, налази се пољопривредно газдинство Бенежан, пример…
Органско сточарство се у Србији споро развија и поред значајних подстицаја које држава даје…
Неманја Вујанић из Врбаса од 2015. године успешно се бави млечним козарством, што није…
Исхрана коза у летњем и јесењем периоду највише се базира на пашњацима, као и…
За две године зарадио за џип, кућу и кафић: Адмир покренуо свој бизнис и…
Око мале породичне фарме коза у селу Вишњевац окупљено је дванаест чланова породице Торда…
Када је пре осам година одлучила да спакује кофере и из Београда у коме…