Све о бесплатној обуци за београдске пчеларе, воћаре и органске произвођаче

Аутор: draganadpetrovic
504 посета

Секретаријат за привреду у сарадњи са Пољопривредним факултетом, а ради подизања општег знања из области пчеларства, воћарства и органске производње, организује бесплатне обуке за пољопривредне произвођаче органске производње, пчеларе и воћаре са територије града Београда.Како се наводи у саопштењу из овог секретаријата, обука за воћаре почиње 20. септембра и трајаће три дана, за органску производњу почиње 23. септембра и трајаће два дана, а за пчеларе 25. септембра у трајању од три дана.

Илустрација: Обука ће трајати три дана/ Фото: Pixabay

Обуке из области воћарства и органске производње ће се одржати у Великој сали Пољопривредног факултета, Немањина 6, Земун, а из области пчеларства у Свечаној сали факултета.По завршетку теоријске обуке полазници ће проћи тестирање о стеченом знању, након чега ће им бити додељени сертификати. Основни циљеви обуке су стручно оспособљавање и стицање вештина у области пчеларства, воћарства и органске производње.

Илустрација: Нова знања стећи ће и пчелари

За све додатне информације заинтересовани се могу јавити на телефон 7157-418, 7157-388, радним данима од 8 до 15 часова.

Извор: https://www.blic.rs/vesti/beograd/besplatna-obuka-iz-oblasti-pcelarstva-vocarstva-i-organske-proizvodnje/zjysnmr

Srodni tekstovi

Оставите коментар