Сајам у Новом Саду: ЦЕНА УЛАЗНИЦЕ ИСТА КАО ПРОШЛЕ ГОДИНЕ

Аутор: draganadpetrovic
272 посета

Новосадски сајам ће од 21. до 27. маја дочекивати посетиоце 89. међународног пољопривредног сајма.
Цене појединачних карата као и улазница за колективне посете нису мењане.
Појединачне улазнице стају 600 динара, док у колективним посетама коштају 400 динара по особи.За колективне посете, неопходно је доставити најаву посете са бројем посетилаца (најмање 15 особа), на меморандуму задруге, школе, факултета или компаније са печатом и потписом овлашћеног лица.
Улазнице за колективне посете ђака и студената, децу од 7 до 12 година и пензионере коштају 300 динара.
У Поклон-игри, посетиоце са купљеним улазницама на Новосадском сајму очекују два трактора, приколица, прскалица и расипач. Агропанонка ће поклонити трактор БЕЛАРУС 82.1 и расипач ХМС-А. Прскалицу БАДИЛЛИ од 600 литара и приколицу ПАЛАЗОГЛУ, носивости 10 тона, дарује фирма МБВ, а КИТЕ ДОО трактор ЈОХН ДЕЕРЕ 5045D.
Поруџбенице за улазнице могу да се пронађу на сајту Новосадског сајма www.sajam.net.

Подсећамо, на  Сајму пољопривреде посетиоци моћи да погледају изложбе стоке, хране и пића а представиће им се и осигуравајућа друштва, банке и друге институције уз бројне пословне и стручне скупове.

На највећој Националној изложби стоке и Изложби генетских потенцијала, биће приказана најбоља грла говеда, коња, оваца, коза и живине, а посетиоци ће имали прилику да виде аутохтоне расе неопходне за одржање биодиверзитета, као и достигнућа у неконвенционалном сточарству.
У организацији Министарства пољопривреде у плану су и изложбе органских производа, производа са ознакама географског порекла, производа са ознаком „Српски квалитет“ и занатског пива.

Извор: Агробизнис магазин

Srodni tekstovi

Оставите коментар