Радно време продавница и пијаца за време празника

Аутор: draganadpetrovic
366 посета

ПОВОДОМ обележавања Дана државности, који се празнује два дана, у уторак и среду, већих измена радног времена услужних објеката неће бити. Тржни центри и продавнице радиће по уобичајеном радном времену и без скраћивања док ће дежурне бити апотеке и пошта. Паркирање ће бити бесплатно ова два дана, у истом периоду јавни градски превоз ће саобраћати по недељном реду вожње.* У уторак и среду све линије јавног градског превоза саобраћаће по недељном реду вожње, док ће паркирање бити бесплатно. Све јавне гараже биће непрекидно отворене и радиће по уобичајеном систему наплате, као и Служба за пренос возила.

  • Малопродајни објекти и трговински ланци радиће уобичајено, без затварања за посетиоце. Промене у радном времену неће бити ни у тржним центрима у престоници који ће радити у уторак и среду све до 22.00.
  • Нон-стоп дежураће укупно пет апотека „Београд“, у Немањиној 2 и Краља Милана 9, у Земуну у Главној улици 34, у Булевару маршала Толбухина број 30 у Новом Београду и у Лазаревцу у Улици др Ђорђа Ковачевића 27. За купце ће до 18 часова бити отворене апотеке у Кнез Даниловој и Патриса Лумумбе на Палилули, Мајке Кујунџић на Звездари, Српских ударних бригада у Раковици и у Криволочкој на Звездари.
  • Пословница Главне поште у Таковској улици као и пословница на аеродрому „Никола Тесла“ биће оба дана отворена 24 сата. Осим ове пословнице радиће и поште у тржним центрима, углавном до 19.00.
Илустрација: Пијаце ће радити уобичајено

ПИЈАЦЕ УОБИЧАЈЕНО
ЗЕЛЕНЕ пијаце радиће уобичајено од 6 до 19 часова. Пијаца „Палилула“ биће отворена од 7 до 21 час, пијаца „Душановац“ на којој се обавља продаја робе из возила од 19 до 6 часова, док ће Бувљак радити стандардно, од 8 до 16 часова.

Извор:https://www.novosti.rs/c/beograd/vesti/1085973/sretenje-sve-radi-uobicajeno-tokom-dana-drzavnosti-bez-velikih-izmena-radnog-vremena-usluznih-objekata-besplatan-parking-15-16

Srodni tekstovi

Оставите коментар