Поклон за усељење од Комерцијалне банке – 30.000 динара за 350 младих

Аутор: draganadpetrovic
417 посета

После великог интересовања за акцију Права прилика да живиш по свом, Комерцијална банка,чланица НЛБ Групе, наставља да подржава младе до 40 година у решавању стамбеног питања,и тако их мотивише да своје животе наставе да граде у нашем региону.
Првих 350 клијената који у периоду до краја марта поднесу захтев и до краја маја реализују стамбени кредит наградити са по 30.000 динара поклона за усељење.
„Права прилика да живиш по свом део је стратешке иницијативе НЛБ Групе да подржи тренд останка младих људи у својим матичним земљама. Као системска банка која има капацитет и
снажну мотивацију да унапређује услове живота грађана овог региона, Комерцијална банка доприноси грађењу једне боље будућности за све нас. Пружањем подршке младима желимо
да им поручимо да наставе да се развијају у земљи и региону који је за нас дом“, истакао је Властимир Вуковић, председник Извршног одбора Комерцијалне банке.
Права прилика да живиш по свом намењена је младима до 40 година и обухвата све моделе стамбених кредита из богате понуде Комерцијалне банке – са и без осигурања код Националне корпорације за осигурање стамбених кредита, уз најмање 10 одсто учешћа за куповину прве некретнине, пуну подршку запослених и рекордно брзу реализацију.У оквиру првог дела ове акције Комерцијална банка је заједно са НЛБ Банком, такође
чланицом НЛБ Групе, од децембра протекле до фебруара ове године,младе људе из наше земље наградила поклонима за усељење у вредности од готово милион динара.
Као и до сада, захтеве за стамбени кредит можете поднети у експозитурама Комерцијалне банке, а све детаљније информације можете пронаћи на: kombank.rs.

Извор: Агробизнис магазин

Srodni tekstovi

Оставите коментар