НОВА НЛБ КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА – БУДУЋИ ЛИДЕР У ФИНАНСИРАЊУ ЗЕЛЕНИХ ПРОЈЕКАТА

Аутор: draganadpetrovic
340 посета

Београд, 8. март 2022 – „Стратешки циљ НЛБ Комерцијалне банке, која ће 29. априла ове године настати спајањем Комерцијалне и НЛБ Банке, биће да у наредних пет година постане водећа банкарска институција у Србији, али и апсолутни лидер у финансирању зелених пројеката из обновљивих извора енергије“, истакао је Властимир Вуковић, председник Извршног одбора Комерцијалне банке, на Копаоник бизнис форуму.

Он је поводом панела Финансијски систем – нова нормалност након ковида, одржаног на програму другог дана додао и да се пандемија вец́ посматра као прекретница у еволуцији банкарства – индустрија финансијских услуга се развија брже него икада раније.

„Као једна од водећих регионалних банкарских групација, али и пионир и један од лидера дигитализације у региону, НЛБ Група је међу првим банкарским групацијама кренула путем трансформације пословног модела. У наредном периоду желимо да додатно дигитализујемо већину својих услуга, како бисмо клијентима омогућили да било када и било где, али и на начин који њима највише одговара, послују са нама“, додао је он.

Илустрација: Властимир Вуковић, председник Извршног одбора Комерцијалне банке

Копаоник бизнис форум је, као најзначајнији пословни догађај у региону, и ове године уз генерално спонзорство НЛБ Групе, од 6. до 9. марта на Копаонику окупио више од 180 учесника, који су кроз више од 30 панела, дискусија и обраћања дискутовали о најзначајнијим економским темама у региону.

Извор: Агробизнис магазин

Srodni tekstovi

Оставите коментар