Pogledajte koji novi proizvod imamo kod nas!

Аутор: dzonioff
383 посета

Hero SuperJuice™je brend koji je nastao sa jednom misijom – da domaćem tržištu pruži mogućnost konzumacije prehrambenih proizvoda koji su obogaćeni modernim super-food sastojcima, tradicionalnim lekovitim biljkama i prirodnim lekovima.

Za početak, stvorili smo liniju funkcionalnog pića – Hero SuperJuice™.

Godinama verujemo da nam tablete i lekovi pomažu da ostanemo zdravi, ne obazirući se na njihove štetne uticaje na naš organizam. Na svetu postoji mnoštvo lekovitih biljaka i funkcionalnih sastojaka koji naš organizam mogu da učine super moćnim. Iako su nam ti sastojci relativno dostupni, ne konzumiramo ih zato što je njihova upotreba komplikovana i iziskuje određeni životni stil, a često je i izuzetno skupa. Sve ovo se ne uklapa u brz način života kakav svi vodimo.

Hero SuperJuice™nisu sokovi. Svaki Hero SuperJuice™sadrži blend super-hrane u kombinaciji sa hladno ceđenim voćem i povrćem. Ova nutritivna bomba pruža tvom organizmu nešto stvarno dobro, u samo jednoj dozi Hero shota. Za sad postoji pet vrsta: Immuno, Hot shot, Detox, Zen i Beauty. Probajte i uverite se sami u delotvornost naših Hero SuperJuice shotova

Srodni tekstovi

Оставите коментар