Седам величанствених кувара и сјајни поклони за посетиоце на 5. Тестивалу

Аутор: draganadpetrovic
294 посета

ТЕСТИВАЛ #5, Дом омладине Београда и 7 величанствених кувара вас позивају на јединствени догађај који је идеални спој кулинарских радионица и продајне изложбе малих пољопривредних и прехрамбених произвођача здраве хране.ТЕСТИВАЛ #5 се партнерски организује у Дому омладине Београда, 15. и 16. октобра 2022. Биће отворен за посетиоце од 10 до 20 часова. Улазница за догађај укључује обилазак, куповину и дегустацију на продајној изложби, присуство на свим радионицама и пратећим програмима, као и учешће у поклон-игри. Деца у пратњи родитеља имају бесплатан улаз.

Све посетиоце са плаћеним улазницама очекују сјајни поклони – најсрећнији ће конкурисати за један БАШ ДОБАР ФРИЖИДЕР Candy Fresco и две МИКРОТАЛАСНЕ РЕРНЕ Candy, а компанија EPSON поклања један вредан штампач. ZEPTER професионалци ће показати како пита може да се испече за само 15 минута у једном тигању, а делиће и вредне поклоне: тепсију за лазање и пите од иноџа, сет ласерских ножева и плех за пицу од иноџа. Оловке, упаљачи и многи други поклони ће чекати највредније и најбрже посетиоце ТЕСТИВАЛА #5 на самом улазу. Првих 200 посетилаца оба дана добиће уз улазницу и пакет брашна за бурек тип 400 меко од компаније Банатски клас.ТЕСТИВАЛ #5 је један од најпопуларнијих гастро фестивала који се организују у Србији. За велики успех манифестације заслужни су излагачи, спонзори и партнери, а посебно најшира публика која у великом броју долази у Дом омладине Београда.

Илустрација: Детаљ са ранијих Тестивала

Свечано отварање ТЕСТИВАЛА #5 је предвиђено у суботу 15. октобра у 11:30. Најбољи излагач и најбољи производ ТЕСТИВАЛА #5, као и добитници свих вредних награда, биће проглашени у недељу, 16. октобра, у 19 часова.

Сви детаљи о ТЕСТИВАЛУ су доступни на сајту: www.testival.rs или на друштвеним мрежама Facebook, Instagram i YouTube, nalog je @festivaltestival

Извор: https://www.agrotv.net/sedam-velicanstvenih-kuvara-i-sjajni-pokloni-za-posetioce-testivala-5/

 

Srodni tekstovi

Оставите коментар